4blue versterkt directie met Bas Coenen

13 maart 2023

4blue versterkt directie met Bas Coenen

In de afgelopen zeven jaar is 4blue uitgegroeid tot een van de meest succesvolle solargroothandels van Nederland. 4blue schittert sinds 1 januari 2023 nog feller, door de toevoeging van Bas Coenen als COO. 

‘Vanaf het begin hebben we bij 4blue gekozen voor hechte samenwerkingen met onze leveranciers’, aldus CEO Robert-Paul Evers. ‘Dit resulteerde erin dat we een uitstekende beschikbaarheid konden garanderen. Met de komst van Bas versterken we onze leverbetrouwbaarheid nóg verder. Ook zorgt hij voor de juiste focus om voorop te blijven lopen op het gebied van slimme IT-infrastructuur en talentontwikkeling.’

Met zijn kennis en ervaring bij logistieke dienstverlener Nabuurs, is hij perfect voor 4blue's ambitieuze groeiplannen. Coenen was daar verantwoordelijk voor 200.000 vierkante meter magazijn en ruim 200 vrachtwagens. Hierbij coördineerde hij complexe logistieke integraties met toonaangevende opdrachtgevers. Daarnaast maakte hij de organisatie toekomstbestendiger door middel van automatisering op het gebied van IT, duurzaamheid en robotisering. Mede hierdoor belandde Nabuurs in de top 28 logistieke bedrijven van Nederland.

Wat betekent dit voor klanten van 4blue?

Bas zet zijn kennis en ervaring in om de klanttevredenheid te waarborgen. ‘Door gebruik te maken van data en slimme IT-infrastructuur kunnen we marktontwikkelingen nóg beter voorspellen’ vertelt Bas. ‘Dit zorgt ervoor dat onze producten altijd beschikbaar zullen zijn.’

Bovendien zal hij ook veel aandacht besteden aan talentontwikkeling binnen 4blue. ‘Een snelgroeiende organisatie moet immers vol inzetten op haar mensen en partners!’ Bas zal zich daarbij inzetten om de unieke bedrijfscultuur van 4blue te behouden, omdat dat volgens hem is wat 4blue, 4blue maakt!

Dit artikel is 13 maart 2023 geplaatst door: 4blue