Hopewind Herhaalt Toewijding aan het Bevorderen van de Groei van Hernieuwbare Energie in Europa op Intersolar Europe 2024

5 juli 2024

Hopewind Herhaalt Toewijding aan het Bevorderen van de Groei van Hernieuwbare Energie in Europa op Intersolar Europe 2024

Juni, München, Duitsland – Hopewind, een wereldleider in groene energielösingen, toonde zijn uitgebreide groene energielösingen, waaronder windenergie, PV, energieopslag en groene waterstofproductie, op Intersolar Europe 2024. Deze tentoonstelling bevestigde opnieuw Hopewind's toewijding aan het ondersteunen van de groei van hernieuwbare energie in Europa.

Een Gloednieuwe C&I Omvormer: Krachtiger en Slimmer

Aan de voorhoede van commerciële en industriële (C&I) PV introduceerde Hopewind zijn nieuwe 150kW stringomvormer. Belangrijke kenmerken zijn onder andere:

Max MPPT Ingangsstroom van 65A: Volledige compatibiliteit met alle hoogvermogenmodules, waardoor meer PV-modules in het systeem kunnen worden bedraad, opbrengsten toenemen en kosten dalen.

Hoge DC/AC-Verhouding van 1.7: Verhoging van systeemopbrengsten.

Warmtebestendigheid: Behoudt volledige stroomuitvoer zonder derating bij temperaturen tot 50 graden Celsius.

Verbeterde Veiligheid: Integreert AFCI 4.0, terminaltemperatuurdetectie en een DC-schakelaar om snel bogen te identificeren en af te sluiten, waardoor branden worden voorkomen.

Slimme Reactieve Vermogenscompensatie: Past vermogensfactoren aan om energieverliezen te voorkomen.

PLC Draadloze Communicatie: Vermindert de totale eigendomskosten (TCO).

Leidend PV+ESS Oplossing, die de Utiliteitsschaal Energiecentrales Aandrijft

De grootste aandacht op de tentoonstelling trok Hopewind’s vlaggenschip utiliteitsschaal 385kW stringomvormer. Genomineerd voor de Smarter E Award op de Intersolar Europe tentoonstelling van dit jaar, onderscheidt het zich als de krachtigste stringomvormer in de PV-industrie met zijn grid-forming capaciteit.

Naast de omvormer toonde Hopewind zijn toonaangevende Energy Storage PCS, de ESHV 250K. Deze string energieopslag PCS is ontworpen voor utiliteitsschaal energiecentrales en C&I energieopslagscenario's. Belangrijke kenmerken zijn onder andere:

Modulair Ontwerp: Voorkomt enkelpuntsstoringen en maakt flexibele uitbreiding en eenvoudiger onderhoud mogelijk.

Batterij Enkel Cluster Beheermodus: Pakt effectief batterijparallellisatieproblemen aan, wat de levensduur en prestaties van het systeem verbetert.

Hoge Betrouwbaarheid: Het product heeft IP66-bescherming voor de hele machine, wat duurzaamheid in verschillende omstandigheden garandeert.

Flexibele Installatie: Ondersteunt zowel verticale als horizontale installatie, wat veelzijdigheid biedt voor verschillende implementatiescenario's.

Een Slim Huis Zonne-ecosysteem door Hopewind

Hopewind's slimme huis zonne-ecosysteem omvat:

Hybride Omvormer (HYNV 5-12K): Zorgt voor een naadloze overschakeling naar bypass-belasting binnen 4ms, met back-upuitvoer die 200% overbelasting voor 60 seconden ondersteunt, wat piekstromen en piekbelastingen van apparaten aankan.

Stapelsysteem voor Batterijopslag: Tot 19,66kWh capaciteit.

Nieuwe 22kW EV-Oplader: Integreert met het zonne-energiesysteem en kan worden gemonitord via de Hopecloud-app.

Hopewind’s innovatieve oplossingen die op Intersolar Europe 2024 werden getoond, onderstrepen zijn toewijding aan het bevorderen van hernieuwbare energietechnologieën en het ondersteunen van Europa’s overgang naar duurzame energie. Voor meer informatie, bezoek Hopewind's Website op https://en.hopewind.com/.

Over Hopewind

Hopewind werd opgericht in 2007 en staat sinds 2017 genoteerd aan de Shanghai Stock Exchange. Het bedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van hernieuwbare en elektrische oplossingen, waaronder windenergieomvormers, PV-omvormers, BESS en industriële aandrijvingen.

Als pionier in technische innovaties nam Hopewind deel aan het wetenschappelijke onderzoeksproject Wingrid, ondersteund door de EU Horizon 2020 via het DNV Netherlands Laboratory. In 2023 ontving Hopewind’s windenergieomvormer het eerste grid-forming certificaat ter wereld, uitgegeven door DNV. Hopewind is ook erkend door Bloomberg

分享

Dit artikel is 5 juli 2024 geplaatst door: Hopewind Electric