Maximaal rendement met nieuw URE N-type zonnepaneel

19 april 2023

Maximaal rendement met nieuw URE N-type zonnepaneel

De N-type zonnepanelen bestormen de solarmarkt. En niet zonder reden! De panelen beloven hoge opbrengsten en lage degradatie. Zonnepanelen-fabrikant URE lanceert nu ook haar baanbrekende zonnepaneel, die deze gevestigde technologie combineert met glas-glas. Ontdek de URE 420 Wp Full Black N-type!

Het maximale uit je dak halen

Het volledig zwarte zonnepaneel combineert N-type technologie met glas-glas. Hierdoor haal je een stuk meer opbrengst en rendement uit het dakoppervlak. Dit maakt de module perfect voor alle residentiële PV-systemen. Bovendien biedt dit zonnepaneel een buitengewoon hoge vermogensgarantie van 87.40% na 30 jaar. Met de productgarantie van 25 jaar is dit dus een extra duurzame investering!

Slimme combinatie: N-type met glas-glas

“Negative type” zonnecellen zijn efficiënter, beter bestand tegen hoge temperaturen en hebben een langere levensduur. Dit zonnepaneel onderscheidt zich door de slimme combinatie van N-type en glas-glas technologie. Met glas-glas bestaat zowel de voor- als achterkant van het paneel uit gehard glas. Daardoor is het beter beschermd en loopt het minder risico op “hot-spots”. Het resultaat: hogere energieopbrengsten en een extra lange levensduur!

Over URE

De Taiwanese zonnepanelenfabrikant staat al meer dan 18 jaar garant voor uitmuntende leverbeschikbaarheid en betrouwbaarheid. En met hun veelzijdige assortiment van N-type en P-type modules, garanderen ze altijd een passend paneel.

Sinds 2016 opereren ze ook in de Nederlandse markt, dankzij een nauwe samenwerking met solargroothandel 4blue. Dit hechte en succesvolle partnerschap heeft aanzienlijk bijgedragen aan de snelle groei van de groothandel. Het is immers geen toeval dat 4blue maar liefst vier keer op rij FD Gazellen waren!

Direct te bestellen bij 4blue – dé URE partner

"We zijn enorm blij met deze geweldige nieuwe toevoeging aan ons zonnepanelen-portfolio", aldus Tim de Kaper, Business Development manager bij 4blue. "We hebben de ontwikkeling van N-type technologie sinds het begin gevolgd. Nu N-type zich heeft bewezen als vooraanstaande techniek, pakken we het perfecte momentum met dit hoogwaardige zonnepaneel. Vanaf juli kunnen installateurs dit paneel gaan plaatsen op alle woninggebonden zonnestroomsystemen!”

Dit artikel is 19 april 2023 geplaatst door: 4blue

 

Bedrijvenregister

Agenda

Webinar: Sungrow EV-Solutions (English)

Logo SUNGROW
1 juni 2023
15:00

SUNGROW

Lees verder

Training: Esdec Basis Installatietraining FlatFix

Logo Esdec
6 juni 2023
13:00 - 16:00
Esdec Innovation Center

Esdec

Lees verder

Webinar: Sungrow Expert Training: Commercial portfolio - optimise your projects (English)

Logo SUNGROW
7 juni 2023
15:00

SUNGROW

Lees verder

Event: Feestelijke opening nieuwe vestiging van groothandel SolarToday in Beernem

Logo SolarToday
8 juni 2023
14:00
Nijverheidstraat 7A, Beernem

SolarToday

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de zonne-energiesector?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Abonneer nu