Navetto lanceert nieuw aanbod: Alfen EV-chargers

16 mei 2022

Navetto lanceert nieuw aanbod: Alfen EV-chargers

Navetto breidt het assortiment uit met een nieuwe productgroep: EV-chargers. Op deze manier nemen zij de volgende stap in het aanbieden van een totaaloplossing en leveren ze een bijdrage in de energietransitie.  De primeur is voor het merk Alfen, marktleider in Nederland en een van de grootste laadunit producenten in de Europese markt.

Alfen staat voor kwaliteit en de laadpalen zijn modulair, dus ook na aanschaf kunnen er functionaliteiten worden toegevoegd waardoor je altijd toekomst ready bent. De eerste laadpalen in het assortiment van Navetto zijn de Eve Single S-line, Eve Single Pro-line en Eve Double Pro-line. In samenwerkingen met Navetto en Alfen worden er kennismakingstrainingen georganiseerd. Geïnteresseerde kunnen zich via de website van Navetto aanmelden.

Over de samenwerking zegt Bart Stroot (Alfen) het volgende: ‘’De Navetto duurzaamheidsagenda, haar kennis en expertise, en focus binnen de strategisch gekozen productgroepen, waren voor Alfen doorslaggevend om met dit gepassioneerde bedrijf de samenwerking aan te gaan. Deze sluiten naadloos aan op de kernwaarden van Alfen waarbij partnership één van onze drijfveren is.’’

Als eerste een Alfen EV-charger bemachtigen? Pre-orde nu via offerte@navetto.nl.

Dit artikel is 16 mei 2022 geplaatst door: Navetto BV