s Werelds eerste Smart Hot-Spot Free Module bij Solar Solutions International

28 januari 2020

s Werelds eerste Smart Hot-Spot Free Module bij Solar Solutions International

Het R&D-team van AE Solar is altijd gericht op nieuwe innovaties en opkomende technologieën op het gebied van fotovoltaïsche energie. Hun voortdurende inspanning en onderzoek stelt AE Solar in staat om haar producten te leveren met de hoogste kwaliteit. Als gevolg hiervan heeft AE Solar met succes 's werelds eerste Smart Shading Resistant Hot-Spot Free Module voor massaproductie ontwikkeld.

Hoe werkt de Smart Shading Resistant Hot Spot Free Module?
De Smart Shading Resistant Hot-Spot Free Modules, ontwikkeld door AE Solar, gebruiken bypass diodes tussen elke cel om nadelige effecten van schaduw te voorkomen. Tussen elke cel zijn bypass diodes geïnstalleerd. Zo wordt elke cel beschermd tegen hot spots en vermindert het vermogenverlies aanzienlijk bij gedeeltelijke of volledige schaduw. Het heeft hetzelfde effect als 3 bypass diodes in de verdeeldoos van standaardmodules, maar is vele malen. Het voorkomt oververhitting van cellen en verlengt productie-uren in standaard zonneparken (getest door Fraunhofer CSP).

Het is eenvoudiger dan alle slimme elektronica en optimizers die gebruikt worden voor dezelfde doeleinden, goedkoper, betrouwbaarder en bestaat slechts uit één soort materiaal onder gelamineerd glas en geeft ten slotte geeft een betere output in vergelijking met bestaande grootschalige commerciële technologie. De AE Smart Hot-Spot Free Modules zijn verkrijgbaar vanaf 260W tot 385W en bieden tot 30% meer vermogen in vergelijking met standaard PV-modules onder reële omstandigheden. Voor meer informative kunt u terecht op www.ae-solar.com.

AE Solar
AE Solar GmbH werd opgericht door Dr. Alexander Maier en zijn broers Waldemar Maier en Victor Maier in Konigsbrunn, Duitsland, in 2003. AE Solar richt zich op de productie van fotovoltaïsche modules en eert alleen materialen en componenten van de hoogste kwaliteit. Dit, samen met een wereldwijd toonaangevende geautomatiseerde productielijn, stelt AE Solar in staat om een hoogwaardig product aan te bieden tegen een concurrerende prijs. De Duitse ingenieurs van het bedrijf zijn ingeschakeld om toezicht te houden op het productieproces, het testen en ervoor zorgen dat elke module, van soldeer tot verpakking, voldoet aan de hoogste wereldnormen.

In 2019 heeft het bedrijf 500 MW/jaar PV-modules productie in Europa gelanceerd, waardoor de totale capaciteit meer dan 1GW per jaar bedraagt. AE Solar is aanwezig in meer dan 70 landen.

Voor meer informatie u terecht op de stand van AE Solar G10 en de website www.ae-solar.com.

Dit artikel is 28 januari 2020 geplaatst door: AE Solar

 

Bedrijvenregister

Agenda

Webinar: Esdec Webinar: FlatFix Fusion, FlatFix Wave and ClickFit EVO

Logo Esdec
2 maart 2021
14:00-15:30
Online

Esdec

Lees verder

Webinar: Webinar over de 2021 InstallQ regeling - Wat betekent dat voor mij?

Logo Esdec
2 maart 2021
12:00-13:00
Online

Esdec

Lees verder

Webinar: Esdec Basic Installatietraining

Logo Esdec
3 maart 2021
14:00 - 15:00
online

Esdec

Lees verder

Webinar: Advanced installatietraining

Logo Esdec
4 maart 2021
15:00-16:00
online

Esdec

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu