SOLPLANET-omvormers: Duits vakmanschap, gebouwd in China

28 januari 2020

SOLPLANET-omvormers: Duits vakmanschap, gebouwd in China

Hier komt een echte nieuwigheid op het gebied van PV-omvormers: gebruikmakend van de technische knowhow en fabricage-expertise van de meest prominente Duitse omvormerfabrikant, introduceert AISWEI een nieuw assortiment omvormers voor een werkelijk betaalbare prijs: de SOLPLANET-serie omvormers.

AISWEI, voorheen SMA China, heeft zojuist een reeks nieuwe hightech omvormers uitgebracht en ontwikkelt zich snel over de hele wereld.

De omvormers, SOLPLANET genaamd, beschikken over intelligentere systeemtoepassingen, nieuwe innovatieve technologie en hoogwaardig ontwerp en fabricage. Opgericht op een zeer sterke Duitse technologie-knowhow, met meer dan 100 MEUR inkomsten in 2018 en één van de sterkste balansen in de PV-industrie en 100% geëxploiteerd met eigen kapitaal zonder bankleningen of externe investeringen, werd AISWEI gelanceerd als een onafhankelijke bedrijf in april 2019.

Het team is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van PV-omvormers en bouwt voort op het eerdere succes van de ZEVERSOLAR-reeks omvormers van de SMA Group. Klanten profiteren van het werken met exact dezelfde technici en exact dezelfde processen in exact dezelfde faciliteiten als voorheen. Het aangeboden SOLPLANET-productassortiment loopt van 1 kW tot 50 kW en omvat eenfase-, driefase- en hybride omvormers voor gebruik in woningen, winkels en utiliteitsbouw.

AISWEI zal de Duitse technologie geïntegreerd met het Duitse proces en de snelheid van Chinese ingenieurs blijven combineren en is van plan in de nabije toekomst veel meer nieuwe en innovatieve SOLPLANET-producten op de wereldwijde PV-markt te brengen.

Dit artikel is 28 januari 2020 geplaatst door: AISWEI New Energy Technology

 

Bedrijvenregister

Agenda

Webinar: Esdec Webinar: FlatFix Fusion, FlatFix Wave and ClickFit EVO

Logo Esdec
2 maart 2021
14:00-15:30
Online

Esdec

Lees verder

Webinar: Webinar over de 2021 InstallQ regeling - Wat betekent dat voor mij?

Logo Esdec
2 maart 2021
12:00-13:00
Online

Esdec

Lees verder

Webinar: Esdec Basic Installatietraining

Logo Esdec
3 maart 2021
14:00 - 15:00
online

Esdec

Lees verder

Webinar: Advanced installatietraining

Logo Esdec
4 maart 2021
15:00-16:00
online

Esdec

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu