Sunbeam verwelkomt Peter Deege als CEO

25 september 2020

Sunbeam verwelkomt Peter Deege als CEO

Per 1 oktober 2020 treedt Peter Deege aan als CEO bij Sunbeam B.V.
Peter Deege heeft decennialange ervaring in de solar industrie zowel in nationale als internationale posities. Peter Deege zal in zijn rol als CEO verantwoordelijk worden voor de verdere uitbouw van Sunbeam B.V.

Peter Deege: “Ik volg Sunbeam als bedrijf al vele jaren. De combinatie van het product, de duurzaamheidsgedachte, een sterk team en de marktpotentie maakte het voor mij een makkelijke keuze om de rol van CEO op me te nemen toen de vraag vanuit het Sunbeam directieteam werd gesteld. In samenwerking met het team, onze leveranciers en uiteraard onze klanten zie ik dan ook veel mogelijkheden voor de verdere groei van Sunbeam.”
 
Marco Jansen, directeur/eigenaar: “Mijn compagnon Peter Wieriks en ik zijn verheugd dat wij iemand hebben gevonden die niet alleen uitermate geschikt is voor deze uitdagende functie, maar daarnaast onze missie 'supporting sustainability' volledig deelt en vol overgave aan de slag wil met de verdere uitbouw van Sunbeam. Wij hebben er groot vertrouwen in dat Peter Deege, samen met ons en met het managementteam, de grote ambities van Sunbeam gestalte kan geven.

Achtergrond
Peter Deege (1971) heeft meer dan 20 jaar ervaring en een groot netwerk in de solar industrie, ook internationaal. Hij werkte onder meer in leidinggevende posities bij Solaredge, Solease, Satcon, Ecostream en Ecofys. In zijn laatste rol als Country Manager Netherlands bij Solaredge Technologies heeft hij bijgedragen aan het succes van het merk op de Nederlandse markt.

Over Sunbeam B.V.
Sunbeam B.V. is opgericht in 2011. De oplossingen van Sunbeam voor het installeren van zonnepanelen op platte daken waren vanaf het eerste begin een groot succes, wegens de vele innovatieve oplossingen waarmee het werken van de installateur op het dak sterk werd vergemakkelijkt.
Inmiddels is Sunbeam B.V. uitgegroeid tot dé toonaangevende ontwikkelaar en leverancier van onderconstructies voor zonnepanelen. De systemen onderscheiden zich door de stabiele ondersteuning van de panelen, automatische vereffening van het gehele systeem, razendsnelle montage en uitgekiende logistiek. Sunbeam B.V. is bovendien de eerste en enige echt duurzame leverancier, met een volledig klimaatneutrale bedrijfsvoering en productie in 2020.

Meer informatie? 
De komst van Peter Deege maakt het team van Sunbeam nog meer gedreven om de best mogelijke service te leveren! 
Mocht u vragen hebben of wenst u meer informatie, aarzel dan niet om contact op te nemen.

Contactgegevens
Jantine van Schaik (Marketing & Communicatie)
Telefoon: +31 (0)30 43 00 333
E-mail: j.vanschaik@sunbeam.solar

Dit artikel is 25 september 2020 geplaatst door: Sunbeam

 

Bedrijvenregister

Agenda

Fronius and BYD - together for top performance, 29. September 2020

Logo Fronius International GmbH
29 september 2020 - 29 oktober 2020
17:00

Fronius International GmbH

Lees verder

Webinar: Masterclass II - Energieopslag

Logo Huawei
29 oktober 2020
10:00-12:00
Online

Huawei

Lees verder

SolarEdge Praktijk training: problemen oplossen op locatie

Logo SolarEdge Technologies (Holland) B.V.
30 oktober 2020
9:00 - 12:30
Lange Dreef 8, Vianen Vianen , Nederland

SolarEdge Technologies (Holland) B.V.

Lees verder

Webinar: Algemene introductie in Solinso Mystiek

Logo Solinso
30 oktober 2020
9:15 - 10:00
Online

Solinso

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu