Versnelde Veiligheidscursus Compleet (VVC)

20 januari 2023

Versnelde Veiligheidscursus Compleet (VVC)

Voorkomen is beter dan genezen! Je hebt te altijd te maken met onveilige situaties. Maar hoe kun je deze veilig maken en houden.  In deze versnelde en samengestelde cursus Leer je het voorkomen en waar nodig handelen bij een ongeval.  Doorgaans is het makkelijk en eenvoudiger voor de organisatie om mensen volledig toe te rusten met verschillende vaardigheden op het gebied van veilige werken en kunnen handelen bij ( medische)  calamiteiten.

De Arbowet stelt dat op alle werkplekken een BHV’er moet zijn. In de PV-branche is het meer dan noodzakelijk  dat er op elke mobiele werkplek een BHV’er aanwezig is. Dit omdat er vele kansen liggen op ongelukken die doorgaans voorkomen kunnen worden door VCA en NEN 3140  kennis en vaardigheden in huis te hebben en daarna direct en adequate medische hulp geboden kan worden mocht er toch onverhoopt iets mis zijn gegaan door BHV-kennis en vaardigheden te hebben.

Door elke medewerker in het PV-team een complete veiligheidscursus aan te bieden verhoogt dat het bewustzijn van de gevaren die er zijn. VCA en NEN 3140 is doorgaans een vereiste vanuit de opdrachtgevers en BHV vanuit de wet. Dit is waarom we deze cursus hebben samengevoegd en op 1 plek beschikbaar en binnen drie weken alles voor elkaar.

Op deze manier hebben we een cursus ontwikkeld, die een goedkoper en een sneller alternatief vormt voor het afzonderlijk volgen van de drie cursussen op verschillende locaties, bij verschillende instanties en verspreid doorgaans over het jaar. De leerdoelen en afzonderlijke examens blijven gelijk.

Dit artikel is 20 januari 2023 geplaatst door: Solar Techniek Nederland

 

Bedrijvenregister

Agenda

Event: SVOLT ENERGY & BLUESUN SOLAR 1GWH STRAGETIC PARTNERSHIP AGREEMENT

Logo Bluesun
1 oktober 2022 - 1 mei 2023
2020-10-01 00:00:00

Bluesun

Lees verder

Webinar: Introductie tot Solar Monkey

Logo Solar Monkey
25 oktober 2022 - 30 april 2023

Solar Monkey

Lees verder

Event: Warmly Celebrate The Successful Maiden Voyage Of Bluesun Vessal

Logo Bluesun
17 november 2022 - 8 juni 2023

Bluesun

Lees verder

Event: BouwBeurs 2023

6 februari 2023 - 10 februari 2023
Jaarbeurs, Utrecht

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu