Borrels en meer

05.04.2022 Joyce Beuken

Borrels en meer

Op Solar Solutions International kijken bezoekers hun ogen uit. Met duizenden producten en honderden stands is er overdag genoeg te beleven. Aan het einde van iedere dag kan er gelukkig worden nagepraat en ontladen op een van de vele borrels die bedrijven organiseren.

Op de eerste dag, dinsdag 12 april, organiseert onder meer SolarEdge een borrel speciaal voor hun installateurs op de stand. “Het belangrijkste doel van de borrel is om de relaties met onze installateurs te onderhouden op een laagdrempelige manier”, laat marketing associate Ingeborg Stok weten.

Awarduitreiking
Op woensdag 13 april vindt de uitreiking van de Best Innovation Awards plaats. Vanaf 17:30 zijn standhouders welkom op het catering court van het Duurzaam Verwarmd-gedeelte van de beurs. Deelnemers kunnen genieten van livemuziek, hapjes en drankjes, en natuurlijk krijgen ze al eerste te horen of hun bedrijf met een award naar huis gaat.

Congressen
Dit jaar profileert Solar Solutions International zich nog nadrukkelijker als kennisplatform door drie spraakmakende congressen te organiseren. Zie kansen tijdens het congres 'Grootschalige Zonprojecten', leer klimaatdoelstellingen bereiken tijdens het congres 'Transitievisie Warmte in de praktijk' en  maak nieuwe en bestaande gebouwen energieneutraal dankzij het congres 'Verduurzaming Bouw'. Met de code SOLAR365 kunt u hier een gratis ticket bestellen.

Kampioenschap panelen plaatsen
Op de beurs zal het Nederlands kampioenschap panelen plaatsen (NKPP) niet ongezien blijven. Op de laatste dag van de beurs slaan de organiserende partijen de handen ineen om de beurs en daarmee het NK feestelijk af te sluiten. Vanaf 15:00 is iedereen welkom in de NKPP-arena, halverwege de beurshal aan de rechterzijde.

Vereniging Warmtepompen
Op woensdag 13 april vindt ’s ochtends het congres Transitievisie Warmte plaats, georganiseerd door Vereniging Warmtepompen. Wie het congres bezoekt, kan naast het bezoeken van het congres ook een kijkje nemen op de vakbeurs, waar technisch secretaris Jurgen Oosterling een seminar geeft. Hierna wordt er een informele netwerkborrel georganiseerd door Vereniging Warmtepompen. Aanmelden hiervoor kan via deze link.