Innovation Boulevard: Wie wint de grote prijs?

14.02.2020

Innovation Boulevard: Wie wint de grote prijs?

Net als de voorgaande jaren is de Innovation Boulevard ook aanwezig op de 2020 editie van Solar Solutions International. Hier treft u de allernieuwste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie, of het nu gaat om elektrische voertuigen of geïntegreerde panelen.

Van al deze innovaties wordt er uiteindelijk één verkozen tot Best Innovation van de beurs. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk?

Uitgelezen kans
De Innovation Boulevard bevindt zich bij de ingang van Solar Solutions International en is dus onmogelijk te missen voor alle bezoekers en deelnemers. Elke exposant kan een product opgeven om mee te dingen naar de Best Innovation Award; uiteindelijk worden er hier 28 van geselecteerd voor presentatie op de Boulevard. Hier worden ze geplaatst op sokkels als heuse blikvangers.

De Innovation Boulevard is dus werkelijk de best mogelijke plaats voor bezoekers om kennis te maken met deze vernieuwende en unieke producten. Het is dan ook niet voor niets dat we ieder jaar weer zien hoe bijna alle exposanten zich aanmelden voor de Boulevard; het is een uitgelezen kans om uw belangrijkste of nieuwste innovatie te demonstreren.

Er kan er maar één de beste zijn
Van de 28 producten die we tentoonstellen op de Boulevard wordt er uiteindelijk één verkozen tot Best Innovation door een onafhankelijke jury. Afgelopen jaar – en meerdere malen hiervoor! - was dit bijvoorbeeld Exasun met de Terracotta X-Tile, een terracotta gekleurd zonnepaneel. De meervoudige winnaar heeft ook een goed gevoel over dit jaar. “Wij hebben een aantal potentiële winnaars op de plank liggen,” aldus Jan-Jaap van Os, mede-oprichter van Exasun.

Dit klinkt als een uitdaging voor de andere deelnemers! Wilt u ook meedingen naar de Best Innovation Award? Geeft u dan zo snel mogelijk u meest vernieuwende product op en laat zien waarom u deze prijs verdient! Vergis u niet: of u nu een revolutionaire omvormer of slimme batterij heeft, werkelijk elk product maakt kans. Out-of-the-box denken wordt alleen maar gewaardeerd!

Solar Solutions International 2020
Solar Solutions International vindt dit jaar plaats van dinsdag 17 t/m donderdag 19 maart in de Expo Haarlemmermeer. Dit is hét evenement om de nieuwste producten in actie te zien, uw netwerk uit te breiden en uw kennis te verbreden. Meer dan 100 exposanten zijn aanwezig op de beursvloer, alsook een honderdtal seminars en workshops. Heeft u nog geen tickets? Deze kunt u hier bemachtigen.