Seminar preview: Subsidies & Regelingen (RVO)

15.01.2020

Seminar preview: Subsidies & Regelingen (RVO)

Op Solar Solutions International 2020 verzorgt de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) net als in 2019 een seminar. Dit jaar ligt de focus op subsidies en regelingen. Op 17, 18 en 19 maart kunt u een RVO.nl-presentatie bijwonen over ‘Zon’. 

Of het nu gaat om grootschalige Zon-PV projecten of regelingen voor kleinverbruikers, de aanwezige specialisten van RVO informeren u graag over wat RVO.nl u te bieden heeft.

Tijdens deze beurs komen de belangrijkste en meest relevante RVO.nl-regelingen aan bod. Denk aan SDE+ , SDE++, ISDE, PostcoderoosSaldering, Energie Investeringsaftrek, Experimentenregeling, Energie-innovatieregelingen en Topsectorenbeleid.

Nu SDE+ overgaat in SDE++ en de salderingsregeling verlengd is, is het belangrijker dan ooit om up to date te zijn met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van subsidies en regelingen.  Bezoek de seminar of kom langs bij stand E10. RVO.nl helpt u graag vooruit.

De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) stimuleert duurzaam, agrarisch, innovatief en internationaal ondernemen. Met subsidies, het vinden van zakenpartners, kennis en het voldoen aan wet- en regelgeving. RVO.nl werkt in opdracht van ministeries en de Europese Unie.

Subsidies & Regelingen Zon (voorlopige titel)

  • Dinsdag 17 maart: Wido van Heemstra
  • Woensdag 18 maart: Robert van Otterloo
  • Donderdag 19 maart: Karin Keijzer