Volg Solar365 op LinkedIn & WIN!

20.04.2021 Joyce Beuken

Volg Solar365 op LinkedIn & WIN!

Wil jij altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws rondom de solarsector? Volg Solar365 op LinkedIn en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de branche. En als dat nog niet genoeg motivatie is, verloten we een gepersonaliseerd koksmes onder al onze volgers!

Hoe lossen we netwerkcongestie zo snel mogelijk op? En hoe versnellen we de transitie naar 100% duurzame energie? Wij beantwoorden alle prangende vragen rondom zonne-energie.

Op Solar365 vind je naast nieuws ook interviews, productinnovaties en interessante human interest-stukken over medewerkers en consumenten. Wij zorgen ervoor dat je altijd weet wat er speelt. Wil je het laatste nieuws echt niet missen? Volg ons op LinkedIn en je ziet alle actualiteiten terug op je tijdlijn! Zie je ons liever in je mailbox? Abonneer je dan op onze wekelijkse nieuwsbrief via deze link.

Winactie

Omdat de zomer voor de deur staat vond het team het tijd voor een winactie. Onder al onze LinkedIn-volgers verloten we deze maand een set gepersonaliseerde koksmessen. Wil jij kansmaken? Zorgt dat je ons voor 1 mei 2021 volgt op LinkedIn.

Begin mei wordt de winnaar middels een loting getrokken.