Wat deed deze verleider uit Temptation Island op Solar Solutions International?

02.11.2021 Joyce Beuken

Wat deed deze verleider uit Temptation Island op Solar Solutions International?

Niet iedere bezoeker zal hem herkend hebben, de verleider uit Temptation Island die drie dagen lang achter de balie stond van de stand van LONGi Solar. Joop van der Stap, een van de meest spraakmakende deelnemers, genoot drie dagen mee van vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd.

Wie denkt dat de verleider niet herkend zou worden omdat de doelgroep van de beurs niet overeenkomt met de doelgroep van het sensationele tv-programma heeft het goed mis. “Ik ben meerdere keren herkend, door mannen en vrouwen. Veel mannen zeiden dat ze het programma meekeken met hun dochter of partner. Maar sommigen zullen het ongetwijfeld gewoon zelf kijken, hoor”, lacht Van der Stap.

Via vrienden werd hij gevraagd om een handje te helpen op de stand van LONGi Solar. “Er viel iemand uit en ze zochten iemand die drie dagen aan de bak kon op de stand.” Zijn taak was vooral het ontvangen van gasten en het beheren van de stand. “Voor inhoudelijke vragen over zonnepanelen moeten mensen niet bij mij zijn, nee.”

Van der Stap is een veelbesproken deelnemer van het programma dankzij markante uitspraken. “Aan iedere kant zit een onderkant”, gaf hij de kijkers onder meer mee dit seizoen.