Winterstop op Solar365

24.12.2021 Joyce Beuken

Winterstop op Solar365

Van 25 december tot en met 2 januari verschijnen er geen nieuwe artikelen op Solar365. De redactie laadt op om solarprofessionals in het nieuwe jaar van het laatste nieuws, uitgebreide analyses en bijzondere innovaties te kunnen voorzien.

De redactie kijkt terug op een succesvol maar bevlogen jaar. Solar365 vierde eind dit jaar haar eerste verjaardag. Wekelijks genieten ruim 38.000 lezers van een nieuwsbrief bomvol uitgebreide verslagen en hete nieuwtjes. Ook op LinkedIn hebben we in minder dan een jaar tijd 1.000 volgers mogen verwelkomen, die regelmatig de discussie aangaan onder onze posts.

Het hoogtepunt voor de redactie was Solar Solutions International. Met Solar365 bemanden we alle drie de dagen een prachtige stand waar we veel gasten mochten verwelkomen. Vanuit onze thuisbasis maakten we drie dagen lang content. Niet alleen voor op de site, maar ook voor een fysieke beurskrant, die twee ochtenden verspreid werd over de honderden standhouders.

Volgend jaar maart staan wij weer tussen de duizenden solarprofessionals tijdens Solar Solutions International 2022, welke in maart zal plaatsvinden in Expo Haarlemmermeer. Kom jij langs op onze stand? Of nog beter, word jij onze buurman of -vrouw?

Ook op de Solar Business Day waren we verleden jaar aanwezig om de hele dag verslagen te schrijven over een deel van de seminars die gegeven werden. Maar we hebben natuurlijk ook druk genetwerkt en veel contact mogen leggen voor toekomstige artikelen. Zien we jullie daar volgend jaar weer?

Nog even nagenieten? Dit waren de best gelezen artikelen van 2021. Fijne Feestdagen en tot in 2022!