Op zoek naar meer exposure?

Solar-professionals vinden de beste analyses en de nieuwste producten op Solar365.nl, de plek waar u het publiek van vakbeurs Solar Solutions Amsterdam kunt bereiken. Doe mee en regel in één klap al uw publiciteit voor het komende jaar.

Direct zichtbaar? Neem een Basis-pakket!
Het Basis-pakket van Solar365 is beschikbaar voor € 750 excl. BTW. Hiermee wordt u opgenomen in het bedrijvenregister, kunt u maximaal 5 producten uploaden, en kunt u 2 nieuwsberichten per jaar zelf op onze site en in onze nieuwsbrief plaatsen. 

Uw merk sterk neerzetten? Neem een Plus- of Premium-pakket!
Met onze Plus- en Premium-pakketten is uw banner continu in rotatie op Solar365. Elke maand (Premium-pakket) of eens in de twee maanden (Plus-pakket) adverteert u in onze nieuwsbrief. Daarnaast kunt u nog meer content op Solar365 plaatsen en kunt u rekenen op regelmatige redactionele aandacht.

Meer informatie?
Bent u benieuwd naar alle voordelen van de Plus- en Premium-pakketten? Bekijk dan nu onze brochure! Heeft u interesse om uw abonnement te upgraden? Neem dan nu contact op met Ruben Bugter via ruben@solar365.nl of +31 (0)72 572 97 94.

Op zoek naar meer exposure?