Pylontech Force H2

20.06.2024

De Force H2 batterij van Pylontech is flexibel, eenvoudig te installeren en perfect voor thuisgebruik. De Force H2 biedt tot 95% bruikbare capaciteit en kan worden uitgebreid tot 14.

Enphase IQ Batterij 5P

20.06.2024

Krachtig, betrouwbaar, eenvoudig en veilig; Dat is de IQ Batterij 5P van Enphase. Deze AC-gekoppelde batterij heeft een bruikbare capaciteit van 5,0 kWh en bevat zes ingebouwde IQ8D-BAT micro-omvormers.

PanelClaw wordt de eerste wereldwijd leverancier van montagesystemen voor zonnepanelen voor C&I markt

19.06.2024

CPX wordt omgedoopt tot PanelClaw Europe, waardoor de eerste, wereldwijde leverancier van montagesysteme en aanverwante diensten ontstaat, gericht op commerciële en industriële PV-projecten op daken.

Solis Hybride Omvormers

19.06.2024

Betrouwbare Energieopslag en Flexibiliteit met Solis Hybride Omvormers De Solis hybride omvormer is ideaal voor situaties waarin zonnepanelen meer energie produceren dan direct nodig is.

ACTIE! Huawei omvormers

18.06.2024

Ontvang tot maar liefst €500,- korting bij aankoop van een Huawei omvormer! Deze actie is nu geldig in onze webshop t/m 31 december 2024. Bekijk en bestel ze direct op onze webshop.

AP-batterij - 6,5kWh

18.06.2024

De AP-batterij van APstorage (onderdeel van APsystems) is een low voltage LiFePO4 pack batterij en heeft een totale energie van 6.5kWh en een nominale spanning van 51.

Wallbox Pulsar Plus socket

18.06.2024

De Wallbox Pulsar Plus Socket laadpaal is klein, compact en van lichtgewicht. Ideaal voor thuisgebruik en voorzien van een Eco-Smart functie, waarbij je jouw EV in combinatie met een energiemeter kunt opladen met zonne-energie.

AIKO NEOSTAR GEN2

18.06.2024

De AK-A455-MAH54Db-BK van Aiko Solar is een Gen2 Glas-Glas/All Black N-Type ABC zonnepaneel en heeft een vermogen van 455 Wattpiek. Deze module met N-Type ABC technologie maakt deel uit van de NEOSTAR Series.

Zaptec GO

18.06.2024

De Zaptec Go is de perfecte thuislader en verkrijgbaar in 6 verschillende kleuren. Deze simpele en compacte laadpaal sluit aan op alle elektrische voertuigen en huizen en past zijn maximale laadvermogen aan op de capaciteit van je auto.

Activeringscode batterij permanent verlaagd

11.06.2024

KOSTAL reduceert het aantal PLENTICOINs voor de activeringscode van de batterij voor de hybride omvormer PLENTICORE plus (G1/G2). PLENTICORE plus met batterij: voordeliger dan ooit Twee keer goed nieuws voor de omvormer KOSTAL PLENTICORE plus van de tweede generatie: De succesvolle hybride omvormer blijft onderdeel van het assortiment.

Solar365 en Warmte365 lanceren de gecombineerde Vacature365-website

10.06.2024

Heb je moeite om goede mensen te vinden of ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Solar365 en Warmte365 lanceren de gecombineerde Vacature365-website, dé plek waar talenten in de energietransitie hun volgende uitdaging vinden en bedrijven hun teams versterken.

Hopewind drijft grootste autonome PV-project voor woestijnbeheersing in China aan

06.06.2024

Hopewind heeft aanzienlijk bijgedragen aan de bouw van China's grootste op zichzelf staande fotovoltaïsche (PV) project voor woestijnbeheersing. Dit 2GW-project, gelegen in de Kubuqi-woestijn, Mengxi Base, is baanbrekend qua omvang en impact.

Slimme energieopslag bij Stamhuis: de sleutel tot klimaatneutraal ondernemen en netcongestie oplossen

06.06.2024

Stamhuis zet een grote stap richting klimaatneutraal ondernemen door de realisatie van een grootschalig energieopslagsysteem. Onlangs kondigden de directeur Henk Stamhuis van retailbouwer Stamhuis en Bouke Siebenga van Friday Energy aan de handen ineen te slaan.

De Sungrow Power Tour stopt bij IBC SOLAR

04.06.2024

Het is lente! Dat betekent dat de Sungrow Power Truck weer van stal is, op 25 juni zal deze stoppen bij IBC SOLAR.   Dit keer tonen Sungrow en IBC SOLAR; Nieuwe producten Een inhouse training van Sungrow Toelichting van IBC SOLAR over hoe u uw installaties naar een hoger niveau kunt tillen  De dag wordt afgesloten meer een heerlijke BBQ en een unieke quiz waar u verschillende leuke prijzen kunt winnen!    Locatie De Power Truck zal haar stop maken bij Kasteel De Keverberg in Kessel, een historisch kasteel in het noord-Limburge maasland.

Hopewind op de Bloomberg New Energy Finance Tier 1-lijst en het enige Chinese omvormerbedrijf op de shortlist van Intersolar / de Smarter E Award

30.05.2024

Almere, Nederland, 27 mei – Hopewind (SHANGHAI STOCK EXCHANGE-code: 603063) is officieel genomineerd voor de Smarter E-prijs 2024 voor zijn netvormende stringomvormer van 385 kW op utiliteitsschaal.

REC Group ontvangt EcoVadis Silver Medal voor haar vooruitstrevende ESG-inspanningen

28.05.2024

Deze erkenning plaatst REC in de top 15% van beoordeelde bedrijven in de wereldwijde productie van elektronische goederen.   REC Group, een internationaal baanbrekend bedrijf in zonne-energie met zijn cel- en moduleproductievestigingen in Singapore, kondigt met trots aan dat het de prestigieuze EcoVadis Silver Medal heeft ontvangen voor zijn geavanceerde inspanningen op het gebied van milieu-, sociale en bestuurspraktijken (ESG).

Impulzz ESS aangewezen als distributeur voor Nederland van de Duracell Energy productlijn

27.05.2024

In vervolg op de succesvolle productintroductie van de Duracell thuisbatterij (met geïntegreerd EMS) en andere energetische oplossingen van Duracell in de UK worden de producten nu ook in andere Europese landen geïntroduceerd.

Omvormer PLENTICORE: KOSTAL begint met de geleidelijke levering aan de vakhandel

23.05.2024

De eerste en enige omvormer met vermogensuitbreiding ter wereld vormt een perfecte aanvulling op het productassortiment van KOSTAL. KOSTAL blijft trouw aan zichzelf met de derde generatie van de PLENTICORE-omvormer en stelt opnieuw nieuwe normen, want de mogelijkheid om het vermogen uit te breiden, biedt maximale flexibiliteit voor retailers en vakmensen.

12311»  van 22
Bedrijfsnieuws