SAJ neemt deel aan InterSolar Europe expo 2022

26 april 2022

 SAJ neemt deel aan InterSolar Europe expo 2022

Om de ontwikkelingsstrategie in de residentiële energieopslagmarkt te realiseren, zal SAJ op InterSolar Europe 2022 voor het eerst zijn nieuwste generatie van HS2 All-In-One Energy Storage System(3-10kW) en AS2 AC-Coupled Retrofit Storage System(3-10kW) demonstreren.

De HS2-serie is een concurrerende alles-in-één omvormer voor de nieuwe installatie van energieopslagsystemen. De omvormer is geïntegreerd met een lithiumbatterij van 5,1kWh, en de batterijcapaciteit kan worden uitgebreid tot 25,6kWh. Het wordt gekenmerkt met hoge prestaties met 150% PV kant het overbelasten en AC 110% het overbelasten, ondersteunend batterij snel het laden en het lossen. HS2 heeft een max. 16A stringstroom, waardoor deze beter aansluit bij PV-modules met een hoog vermogen op de markt; meerdere gebruiksmodi, waardoor de flexibiliteit van het energiebeheer wordt verbeterd. AFCI-functies (optioneel) ondersteund; UPS-functie met een schakeltijd van minder dan 10 ms; 100% driefasige spanningsonbalans van back-upapparatuur, waardoor een stabiele stroomvoorziening in huishoudens verder wordt verbeterd. Ondertussen heeft de HS2-serie de geavanceerde technologie in zijn ontwerp toegepast en toont een uitstekende en stabielere belastingcapaciteit en is in staat om een volledige belasting output te realiseren onder aangesloten RCD-belastingen. Door de parameters van de inductie- en filtercondensatoren te optimaliseren, de parameters van de software lus en het regelalgoritme te optimaliseren, kunnen de DCI-waarden en harmonische van de HS2 Hybride Solar Inverteer een ideaal effect bereiken, dat vriendelijker is voor het net.

De AS2-serie is het alles-in-één retrofit-opslagsysteem, geïntegreerd met een 5,1 kWh lithiumbatterij, en de batterijcapaciteit kan worden uitgebreid tot 25,6 kWh. Met dezelfde geavanceerde technologische instelling als HS2 is AS2 een omvormer met extra hoge prestaties voor eindgebruikers om hun on-grid-systeem te upgraden naar een energieopslagsysteem.

SAJ All-in-One zonne-energieopslagsystemen zijn zeer aangenaam voor de gebruikers en maken het gemakkelijk om thuis te genieten van energieopslag.

Dit artikel is 26 april 2022 geplaatst door: SAJ

 

Bedrijvenregister

Agenda

Webinar: De nieuwe Sunny Tripower X

Logo SMA
25 mei 2022
16:00
Online

SMA

Lees verder

Webinar: Aan de Slag met Opslag - Laad uw kennis op over thuisbatterijen

Logo SMA
31 mei 2022
09:30
Online

SMA

Lees verder

Webinar: SolarEdge | Introductie SolarEdge Home Inline Meter & Netwerk

Logo SolarEdge Technologies (Holland) B.V.
2 juni 2022
11:00
Online

SolarEdge Technologies (Holland) B.V.

Lees verder

Webinar: De basis voor energieopslag

Logo Libra Energy
2 juni 2022
09:00 uur

Libra Energy

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu