Belinus Solar heeft de "Top PV Brand 2022 Belgium" ontvangen

1 september 2022

Belinus Solar heeft de

Genk, 01 september 2022 - Belinus Solar BV is onlangs door EUPD Research, een gerenommeerd marktonderzoeksbureau met hoofdkantoor in Bonn, Duitsland, uitgeroepen tot "Top PV Brand 2022" in België, in de categorie modules.

De "Top PV Brand" onderscheiding, uitgereikt door EUPD Research, wordt hoog gewaardeerd in de PV-industrie. De beoordeling vindt plaats aan de hand van strenge criteria, waarbij installateurs en downstream belanghebbenden deelnemen via een enquête, waarmee de merkbekendheid, de distributiebreedte, de diepte en de algemene tevredenheid van de PV-spelers wordt beoordeeld.

Het verkrijgen van het EUPD Research keurmerk is voor de Belgische zonnepanelenfabrikant Belinus van grote betekenis, als het gaat om het garanderen en handhaven van hoge standaarden, transparantie en vertrouwen binnen de branche.

Tegelijkertijd blijft Belinus streven naar uitmuntendheid in de prestaties van modules en de merkbekendheid, aangezien dit een essentiële rol speelt in de toekomststrategie van het bedrijf. Belinus-zonnepanelen worden vervaardigd met grondstoffen afkomstig van hoogwaardige Europese bronnen, zoals de Duitse Staubli MC4-connectoren, of de zelfontwikkelde componenten geproduceerd in Bloomberg Tier1-fabrieken. Alle Belinus-cellen en -zonnepanelen ondergaan een zeer grondige en strikte kwaliteitscontrole en -monitoring.

"Het Belinus team is bijzonder verheugd om het EUPD research Top PV Brand Seal in België te ontvangen, in de korte periode na onze oprichting. We doen ons best om de transitie naar een CO2-arme energie toekomst te blijven ondersteunen met onze best-in-class oplossingen en portfolio. We waarderen en danken alle installateurs en downstream stakeholders voor de hoge beoordelingen in het research proces en we beloven onze klanten om altijd de hoogste normen te hanteren, want dat is ons kernprincipe". - aldus de woordvoerder van Belinus.

Belinus richt zich op het creëren van een portfolio geschikt voor hoofdzakelijk residentiële daken en daken van kleine bedrijven. Op dit moment is het merk de enige fabrikant van Ultra Black IBC glas-glas modules M8 en M7 series, naast de M8 HJT ultra black glas-glas zonnepanelen met een vermogen tot 400w. Het bedrijf biedt ook thuisbatterijen aan, zoals Energy Wall LV 10kWh en Energy wall HV 11kWh.

Dit artikel is 1 september 2022 geplaatst door: Belinus