Conduct introduceert PVshelter Angled

14 maart 2023

Conduct introduceert PVshelter Angled

Conduct Technical Solutions introduceert PVshelter Angled met een vernieuwde constructie en nog meer installatiegemak. Een compacte constructie, minder schaduw, hoger installatiegemak en nóg brandveiliger.

Met dit nieuwste model binnen het PVshelter productprogramma wordt dé oplossing geboden voor het liggend plaatsen van (grote) omvormers. Deze compacte variant van de PVshelter is 90cm hoog, weegt slechts 78kg en heeft door de lage windbelasting geen ballast nodig. Daarnaast kan het dak volgens de centimeter indicatie op de verticale dakprofielen en bijbehorende QR code eenvoudig versteld worden volgens de eisen van de omvormerfabrikant. Vanwege de compacte en lage uitvoering biedt PVshelter Angled een verbeterd dak rendement voor het plaatsen van zonnepanelen.

PVshelter Angled is (net als de overige PVshelter-modellen) verkrijgbaar als Assembled en Non-Assembled model. PVshelter Angled: het nieuwe perspectief in omvormer montage.

De belangrijkste kenmerken

  1. Minder schaduw, meer opbrengst. De lage constructie van de PVshelter Angled zorgt voor een minimale schaduwwerking waardoor een efficiënter gebruik van het dakoppervlak mogelijk is.
  2. Voor diverse omvormers. De PVshelter Angled is breed inzetbaar omdat er rekening wordt gehouden met de eisen van de omvormer fabrikant.
  3. Eenvoudige montage. Door het gebruik van bouten en gefixeerde glijmoeren is het plaatsen en verwijderen van het dak efficiënt en eenvoudig.
  4. Kostenbesparend. Doordat de PVshelter Angled gedeeltelijk geassembleerd aangeleverd wordt, is hij razendsnel opgebouwd.
  5. Gemak door instructie. Een digitale montage-instructie en maatvoeringstickers op de profielen maakt het instellen van de juiste hoogte nog eenvoudiger.
  6. Fixatie van de solarkabels. De in hoogte verstelbare kabelmanagementbeugel zorgt voor fixatie van de solarkabels bij de connectoren.
  7. Optimale integratie. In combinatie met RoofSupport-draadgoot op de kabelbeugel wordt kabelmanagement geïntegreerd tot aan de DC- en AC-aansluitingen van de omvormer.
  8. Stevig op grote hoogte. Bij mogelijke zware windbelasting op hoge daken is door toepassen van de optioneel verkrijgbare ballastering de PVshelter Angled veelzijdig inzetbaar.

 

Meer informatie en verkrijgbaarheid
PVshelter Angled is vanaf 14 maart 2023 verkrijgbaar via onze distributeurs. Meer informatie over PVshelter Angled is te vinden op: https://www.conduct.nl/pvshelter-angled of bezoek onze stand D11 tijdens de Solar Solutions in Vijfhuizen.

Dit artikel is 14 maart 2023 geplaatst door: Conduct Technical Solutions BV