Delta presenteert nieuwe krachtige M100A Flex 3-fase omvormers op Solar Solutions International 2022

15 maart 2022

Delta presenteert nieuwe krachtige M100A Flex 3-fase omvormers op Solar Solutions International 2022

Delta Electronics, wereldwijd marktleider op het gebied van oplossingen voor stroom- en thermisch beheer, zal zijn nieuwe fotovoltaïsche omvormers tentoonstellen op Solar Solutions International 2022, dat van 12-14 april wordt gehouden in Expo Haarlemmermeer. Delta zal de schijnwerpers richten op een nieuwe serie omvormers, variërend van 15 kW tot 250 kW, die een complete oplossing bieden voor residentiële, commerciële daktoepassingen en grote grondmontagetoepassingen voor de Nederlandse markt.
 
 "We zijn verheugd om tijdens de beurs onze complete serie omvormers te demonstreren, met name onze nieuwe M100A Flex omvormer, die zeer efficiënt is en geavanceerde functies biedt zoals vlamboogdetectie, anti-PID-functie en ingebouwde en vervangbare AC- en DC-zijde Type 2 SPD's.", aldus Michiel Klees, PVI BU Sales Manager Benelux, UK & Ireland. "De M100A Flex heeft maximale flexibiliteit in systeem engineering dankzij functies als 8 MPP trackers voor maximaal 16 strings, breed ingangsbereik, en wand- & vloermontage. Bovendien biedt Delta een persoonlijke benadering van haar klanten wanneer zij met ons zaken doen of vragen hebben voor ons serviceteam."

M15A/M20A Flex - De perfecte keuze voor PV-installaties met lage geluidseisen

De populaire M15A Flex en M20A Flex volgen hetzelfde ontwerpconcept van de grotere Flex-serie om een hoge compatibiliteit in vele omgevingen te bieden. Daarom zijn de omvormers geschikt voor residentiële en kleine commerciële PV-systemen, aangezien ze zijn voorzien van AC-connectoren voor een gemakkelijke en veilige aansluiting, 2 MPP-trackers voor elk 2 DC-strings, een geïntegreerde Wi-Fi voor monitoring via WLAN-router plus vlamboogdetectie voor maximale veiligheid. De stille werking (maximaal 31,6 db(A)) is bij uitstek geschikt voor woningen en andere geluidsgevoelige locaties, zoals is voorgeschreven in het Bouwbesluit voor woon-, kinderopvang- en onderwijsfuncties.

M100A Flex - biedt aantrekkelijke kenmerken voor grote commerciële PV-dakinstallaties

De M100A Flex is de nieuwste aanwinst in de nieuwe Flex-serie en voegt zich bij de M50A Flex en M70A Flex, die beide vorig jaar werden geïntroduceerd. De M100A Flex is bij uitstek geschikt voor grote PV-installaties op daken en ondersteunt zowel muur- als grondmontage. Dit biedt de flexibiliteit die nodig is voor dit type toepassing, inclusief vlamboogdetectie, AC/DC overspanningsbeveiligingen type 2 (DC optioneel type 1+2), anti-PID (Potential Induced Degradation), bescherming tegen omgekeerde polariteit en stringbewaking met snelle I-V curve data output. Het biedt ook andere gebruikers vriendelijke functies, zoals de vernieuwde DeltaSolar APP 2.0 monitoring voor iOS en Android smartphones.   

Om het volledige gamma van Delta's zonne-energieoplossingen te zien, kunt u Delta's stand bezoeken op Solar Solutions International 2022, stand D18, in Expo Haarlemmermeer van 12-14 april 2022. Meer informatie over het volledige aanbod van Delta's zonne-energieproducten is beschikbaar op https://solarsolutions.delta-emea.com/nl.

Dit artikel is 15 maart 2022 geplaatst door: Delta Electronics