Esdec: nu ook ClickFit EVO voor Felsdaken

11 mei 2022

Esdec: nu ook ClickFit EVO voor Felsdaken

Esdec, wereldwijde leverancier van dakgebonden montagesystemen voor zonnepanelen – lanceerde recentelijk haar nieuwste lid van de ClickFit EVO-familie: ClickFit EVO voor Felsdaken.

ClickFit EVO staat bekend om de snelle en eenvoudige montage op het dak. Op het schuine dak heb je als installateur slechts 4 componenten nodig en monteer je het systeem eenvoudig met slechts één tool. Mede hierdoor kan de installatie tot 40% sneller gedaan worden. Het nieuwe systeem is speciaal ontwikkeld voor het toepassen van het bekende ClickFit EVO-systeem op felsdaken. De klemmen, waarmee de rails op de fels worden geplaatst, zijn geassembleerd en al voorzien van de bekende ClickFit EVO-klikverbinding. Dit bespaart weer een handeling en veel installatietijd.

ClickFit EVO Felsdak is beschikbaar in de Esdec Calculator en is te bestellen bij de groothandel.

Het ClickFit EVO-systeem is geschikt voor de meeste gangbare felsdaken, met uitzondering van koperen felsdaken. Er zijn klemmen voor enkel of dubbelgevouwen fels, klik- en ronde felsen. Op de klem is onze unieke ClickFit EVO-klikverbinding al gemonteerd, je hoeft alleen de klem met de torxschroef op de fels vast te draaien. Hierna klik je de rails in de klikverbinding en plaats je de zonnepanelen. De felsklemmen perforeren het dak niet, dus het dak behoudt zijn waterdichtheid.

 

Dit artikel is 11 mei 2022 geplaatst door: Esdec