Etepro introduceert de Mini PV Roof Terminal

14 april 2023

Etepro introduceert de Mini PV Roof Terminal

Etepro, een bedrijf dat zich richt op onder andere de ontwikkeling van PV-installaties, heeft een nieuwe standaard oplossing geïntroduceerd voor het leiden van AC-kabels vanaf het dak naar het gebouw - de Mini PV Roof Terminal. Deze dakdoorvoer was voorheen voornamelijk maatwerk, maar is nu beschikbaar als kant-en-klaar product.

De Mini PV Roof Terminal is geschikt voor platte daken en wordt geleverd met een waterkering, waardoor vocht niet in het gebouw kan doordringen. Het product is gemaakt van Ultra Galva, wat betekent dat het een onbeperkte levensduur heeft. Het product heeft verschillende voordelen, waaronder een uitsparingsmaat van maximaal 300x300 mm en een snelle montage.

Etepro heeft samengewerkt met verschillende PV-installateurs om deze standaard dakdoorvoer te ontwikkelen. Het resultaat is een perfecte invoer van kabels met de juiste interne radius voor alle soorten kabels. Het product is ook perfect aansluitbaar op de kabelgoten van Etepro.

Het product wordt geleverd met gratis Tixophalte en is optioneel brandwerend verkrijgbaar. Deze Mini PV Roof Terminal is een geweldige oplossing voor het leiden van AC-kabels vanaf het dak naar het gebouw. Het is een kant-en-klare oplossing die snel en gemakkelijk te monteren is.

Met deze nieuwe ontwikkeling zet Etepro een belangrijke stap in de groeiende PV-markt en biedt het bedrijf installateurs en klanten een perfecte en betrouwbare oplossing voor het leiden van kabels vanaf het dak naar het gebouw.

Dit artikel is 14 april 2023 geplaatst door: Etepro / Trayco