EuPD Research heeft VDH Solar beloond met de ‘Top PV Supplier’ award in de categorie groothandel

21 maart 2023

EuPD Research heeft VDH Solar beloond met de ‘Top PV Supplier’ award in de categorie groothandel

EuPD Research heeft VDH Solar beloond met de ‘Top PV Supplier’ award in de categorie groothandel. Deze award wordt sinds 2010 uitgegeven door het onafhankelijke Duitse onderzoeksbureau.

Hoe succesvol is de merklancering van een zonnepaneel-, omvormer- en energieopslagproducent of groothandel? Dat onderzoekt EUPD Research ieder jaar met zijn Global PV InstallerMonitor. Het marktonderzoeksbureau voert daarvoor een onafhankelijke analyse uit naar de merkbekendheid van bedrijven die actief zijn in de zonne-energiesector. De best beoordeelde merken ontvangen in verschillende categorieën een Top Brand PV Award.

Groothandels
Voor de categorie groothandel wordt gekeken naar klantrelaties, klanttevredenheid en de effectiviteit van de distributie. VDH Solar gaat dit jaar in Nederland aan de haal met de Top Brand PV Award in de categorie groothandel.

‘We zijn ontzettend blij met deze prijs, omdat het een erkenning is die rechtstreeks van installateurs afkomstig is’, aldus een trotse Lucien van der Heide, algemeen directeur van VDH Solar. ‘We behoren hiermee op het gebied van klanttevredenheid en klantloyaliteit tot de best beoordeelde zonne-energiebedrijven van Nederland. Deze prijs bevestigt dat onze hoge servicegraad en productbeschikbaarheid gewaardeerd wordt door onze klanten. De award vormt een extra stimulans om de verwachtingen en wensen van installateurs ook in de toekomst waar te blijven maken.’

Dit artikel is 21 maart 2023 geplaatst door: VDH Solar