"Eurener zonnepanelen domineren de residentiële markt in 2023".

23 oktober 2023

De Europese markt voor residentiële PV-installaties staat op een spannend keerpunt in 2023 en zal naar verwachting de komende jaren blijven groeien. Met een groeiend bewustzijn van duurzaamheid en de noodzaak om koolstofuitstoot te verminderen, zijn zonnepanelen een populaire keuze geworden voor huiseigenaren in heel Europa. Technologische vooruitgang, zoals zonnepanelen met dubbele beglazing en N-type cellen, verbeteren de efficiëntie en esthetiek van deze installaties, waardoor ze nog aantrekkelijker worden. Bovendien maken overheidsstimulansen en dalende installatiekosten de weg vrij voor een grotere acceptatie.
 

"Eurener residentiële panelen: Waar prestaties, efficiëntie en esthetiek elkaar ontmoeten".


In het tijdperk van zonne-energie gaat de keuze voor residentiële panelen verder dan alleen het omzetten van zonlicht in elektriciteit. Huiseigenaren en bedrijfseigenaren zijn op zoek naar oplossingen die een perfecte balans bieden tussen prestaties, efficiëntie en esthetiek. Bij Eurener introduceren we met trots twee van onze meest gewilde zonnepanelen: de Ultra Premium en de NEXA. Deze producten, ondersteund door geavanceerde technologie en verbluffende esthetiek, hebben de aandacht en voorkeur getrokken van talloze klanten in heel Europa.


Als het gaat om zonnepanelen voor residentiële installaties, zijn prestaties en efficiëntie van het grootste belang. De Ultra Premium- en NEXA-series van Eurener maximaliseren dankzij hun geavanceerde technologie en ontwerp de verzameling van zonne-energie, wat zich vertaalt in een consistente en betrouwbare elektriciteitsproductie. Dit verlaagt niet alleen je energierekening, maar draagt ook bij aan een lagere impact op het milieu door optimaal gebruik te maken van de energie van de zon.


De zwarte afwerking past perfect bij daken en gevels.

Het uiterlijk maakt de installatie van zonnepanelen tot een esthetisch verantwoorde investering.
Bij Eurener staan we achter de kwaliteit en duurzaamheid van onze producten. Daarom bieden we productgaranties die u gemoedsrust geven. Onze panelen uit de NEXA- en Ultra Premium-serie worden ondersteund door productgaranties tot 25 jaar en 30 jaar prestatiegarantie met een rendement van respectievelijk 84% en 90%, zodat u jarenlang verzekerd bent van optimale prestaties. Dit vertaalt zich in een eenvoudig rendement op investering en een betrouwbare energiebron voor de lange termijn.

Kortom, de Ultra Premium en NEXA TOPCon series zonnepanelen voor residentiële installaties zijn de beste keuze binnen het Eurener portfolio en vormen een perfecte combinatie van prestaties, efficiëntie en esthetiek. Met de geavanceerde technologie die onze producten bieden, zoals de N-type cel of de back-contact cellen, zijn we in staat om een van de hoogste garanties in de markt te bieden. Wij zetten ons in om onze klanten oplossingen te bieden die niet alleen energie besparen, maar ook hun huizen omtoveren tot meer duurzame ruimtes zonder in te boeten aan esthetiek.

Eurener is voor het derde achtereenvolgende jaar geselecteerd als "TOPbrand 2023" in Zweden, België en het Verenigd Koninkrijk.


Deze prestigieuze erkenning, toegekend door EUPD Research, is gebaseerd op enquêtes onder lokale installateurs en weerspiegelt onze voortdurende toewijding aan uitmuntendheid en kwaliteit in de zonne-energiesector. We zijn er trots op dat we zijn gekozen als een toonaangevende referentie in deze markten en deze prestatie motiveert ons nog meer om geavanceerde producten en oplossingen te blijven bieden die voldoen aan de behoeften van onze klanten in heel Europa.

Eurener, meer dan energie.

Dit artikel is 23 oktober 2023 geplaatst door: Eurener