Feestelijke opening nieuwe vestiging van groothandel SolarToday in Beernem

24 mei 2023

Feestelijke opening nieuwe vestiging van groothandel SolarToday in Beernem

SolarToday kondigt met trots de officiële opening van de nieuwe vestiging in Beernem aan. Dit is de eerste vestiging van SolarToday in België. Om dit feestelijk te vieren nodigt SolarToday iedereen donderdagmiddag 8 juni vanaf 14:00 van harte uit voor de opening van de nieuwe vestiging. 

Tijdens de opening kan onder het genot van een hapje en een drankje kennis worden gemaakt met de specialisten en leveranciers van SolarToday. Daarnaast kunnen bezoekers zich laten informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie oplossingen. Ook is er kans om te netwerken met regionale ondernemers.  

De experts van de vaste leveranciers Jinko Solar, Canadian Solar, Huawei, SAJ, Van der Valk, SolarEdge en IMS-Solar zijn ook aanwezig. Alle vragen over zonnepanelen, omvormers, batterijen en montagemateriaal kunnen aan hen gesteld worden. Ook de producten kunnen bekeken worden tijdens de mini-beurs die dag. Installateurs of andere geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via www.solartoday.nl/beernem.  

SolarToday groeit 
Het kenniscentrum in Beernem is alweer de zesde vestiging van SolarToday in de Benelux. Hiermee is hun internationale positie flink versterkt. Later dit jaar opent ook nog een vestiging in Brussel haar deuren. Door meerdere vestigingen in de Benelux is SolarToday altijd dichtbij de installateur. Hierdoor kunnen de installateurs goed worden ondersteund en voorzien van advies op maat. 

Dé solar groothandel voor installateurs 
SolarToday is dé internationale solar groothandel voor installateurs. Met een netwerk van 6 vestigingen in de Benelux, en diverse vestigingen in Europa, levert SolarToday duurzame producten. Er staat bij elke vestiging een team van specialisten klaar. Zij bieden ondersteuning bij projecten, groot of klein. SolarToday heeft het juiste assortiment A-merken van zowel zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en opslag. Neem contact op voor de mogelijkheden of kijk op de website www.solartoday.be.   

_________________________________________________________________________________  

Noot voor de redactie:   

U bent van harte welkom bij de officiële opening om 15.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Pascal Debusschere (Vestigingsmanager Beernem) via 050 95 02 26 of via p.debusschere@solartoday.be.   

Dit artikel is 24 mei 2023 geplaatst door: SolarToday