Goed nieuws: Fox omvormers ruim beschikbaar

8 juni 2022

Goed nieuws: Fox omvormers ruim beschikbaar

FoxESS, producent van omvormers en opslagsystemen, heeft geruststellend nieuws: Er zijn omvormers beschikbaar voor de Nederlandse markt. Fox’ range van omvormers geschikt voor residentieel tot MKB netgebonden PV-systemen is in ruim voldoende mate op voorraad in China en bij onze distributeurs in Nederland dus ook gewoon goed én tijdig verkrijgbaar.

Met de S-serie biedt Fox residentiele 1 fase/1 MPPT-omvormers tussen 700 en 3300w. De F-serie is voor residentieel 1 fase/2 MPPT, van 3 tot 6kW, voor 3 fase aansluitingen is er de T-serie, lopend van 3 tot 25kW.

Meer weten en/of datasheets downloaden? https://www.fox-ess.nl

Geïnteresseerde partijen kunnen contact opnemen met Fox Europe sales-verantwoordelijke Jancice Zhong, janice.zhong@fox-ess.com

Over ons

Fox is wereldwijd toonaangevend op het gebied van omvormer- en energieopslagoplossingen. Onze producten zijn ontwikkeld door experts op het gebied van omvormers en batterijen en zijn baanbrekend; wij bieden klanten de meest geavanceerde productfuncties die momenteel beschikbaar zijn, gekoppeld aan ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid.

Fox maakt deel uit van een wereldwijd conglomeraat van gerenommeerde en erkende bedrijven. Een belangrijke aandeelhouder is Tsingshan Group, een Fortune Global 500-bedrijf en de grootste producent van roestvrijstaal ter wereld. Bij de Tsingshan Group werken meer dan 56.000 professionals en heeft in 2020 een jaaromzet van 42,4 miljard USD behaald.

Dit artikel is 8 juni 2022 geplaatst door: FoxESS