Groothandel SolarToday opent nieuwe vestiging in Hamburg

7 november 2023

Groothandel SolarToday opent nieuwe vestiging in Hamburg

Groothandel SolarToday opent nieuwe vestiging in Hamburg

Kenniscentrum Hamburg is een feit! Met de komst van een nieuwe vestiging in Noord-Duitsland, versterkt groothandel SolarToday haar internationale netwerk aanzienlijk. Boudewijn van Dam, Business Development Director: “Met deze uitbreiding in Duitsland, zijn er Europawijd 15 SolarToday kenniscentra. In Duitsland verwachten we eind 2024 10 vestigingen te hebben geopend. Zo zijn wij altijd dichtbij voor installateurs.”

Locatiemanager Ceyhun Tankir is blij met deze stap. “Wij kunnen echt iets toevoegen aan deze regio. Een regionale aanpak is de meest efficiënte manier om installateurs te ondersteunen met advies op maat en een grote voorraad A-merken zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en opslag.”

Uit voorraad leverbaar

Vanuit Nederland werd er al veel verkocht in Duitsland. “We wilden graag nog dichterbij de installateur zijn, zodat ze ook langs kunnen komen voor advies op maat. En direct materiaal kunnen ophalen. Op deze manier kunnen wij een ‘one stop shop’ zijn voor installateurs in de regio. Zij kunnen bij SolarToday voor al het materiaal voor residentiele en commerciële projecten terecht”, aldus Boudewijn van Dam.

Dé solar groothandel voor installateurs

SolarToday is dé internationale solar groothandel voor installateurs. Met een netwerk van 15 vestigingen in Europa, levert SolarToday duurzame producten. Er staat bij elke vestiging een team van specialisten klaar. Zij bieden ondersteuning bij projecten, groot of klein. SolarToday heeft het juiste assortiment A-merken van zowel zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en opslag. Neem contact op voor de mogelijkheden of kijk op de website www.solar-today.de.  

 

Dit artikel is 7 november 2023 geplaatst door: SolarToday