Groothandel SolarToday verwelkomt nieuwe CEO om internationale ambities verder te realiseren

20 oktober 2023

Groothandel SolarToday verwelkomt nieuwe CEO om internationale ambities verder te realiseren

Op 1 december wordt Tom Engbers de nieuwe CEO van SolarToday. Medeoprichters Arjen Jagersma en Boudewijn van Dam zijn blij met deze stap. “Met onze snelle internationale groei en grote ambities, is dit een perfect moment om de dagelijkse leiding over te dragen”.

Medeoprichter Boudewijn van Dam: “In korte tijd is SolarToday enorm snel gegroeid. Met 15 kenniscentra in Europa, waarvan 7 in de Benelux, leveren we solar producten aan installateurs in 25 landen voor zowel residentiële als (groot) commerciële projecten.”

“Wij kijken ernaar uit om Tom Engbers te verwelkomen bij SolarToday. We zijn een internationale groothandel met een zeer hoog ontwikkelingspotentieel. Ik ben ervan overtuigd dat Tom Engbers in staat is om het bedrijf te leiden en de succesvolle koers van het bedrijf voort te zetten.”, aldus Boudewijn van Dam. Tom Engbers treedt per 1 december in dienst. Hij heeft in zijn carrière meerdere internationale bedrijven als CEO naar een hoger niveau getild.

Dé solar groothandel voor installateurs

SolarToday is dé internationale solar groothandel voor installateurs. Met een netwerk van 15 kenniscentra in Europa, levert SolarToday duurzame producten in meer dan 25 landen. Er staat bij elke vestiging een team van specialisten klaar. Zij bieden ondersteuning bij projecten, groot of klein. SolarToday heeft het juiste assortiment A-merken van zowel zonnepanelen, omvormers, montagematerialen, opslag en EV chargers. Neem contact op voor de mogelijkheden of kijk op de website www.solartoday.nl.  

Dit artikel is 20 oktober 2023 geplaatst door: SolarToday