KOSTAL verlengt Garantie!!!

5 april 2022

KOSTAL verlengt Garantie!!!

KOSTAL-omvormers zijn hoogwaardige en betrouwbare kwaliteitsproducten die zijn ontwikkeld, getest en geproduceerd voor jarenlang continu gebruik. Met 110 jaar ervaring in elektronica en mechatronica staat het merk KOSTAL voor "Made in Germany". 

Voor elke KOSTAL-omvormer geldt de bedrijfsbrede 'zero defects'-claim. Dat vertaalt zich in de grote vraag naar KOSTAL-omvormers - overal in Europa. 

Daarom zijn KOSTAL-omvormers net zo populair bij exploitanten van installaties als bij installateurs en gespecialiseerde partners.

KOSTAL Solar Electric verlengt nu de garantie tot 10 jaar voor alle omvormers tot 20 kW. Dit onderstreept de toonaangevende kwaliteitsnormen van KOSTAL. Ga na aankoop van de omvormer naar de webshop en activeer de Smart Warranty om van de volledige KOSTAL-garantie te profiteren.

KOSTAL Solar Electric introduceert Smart Warranty plus per 01-04-2022. De Smart Warranty plus dekt alle onderdelen van de omvormer, evenals de kosten van vervanging gedurende de eerste 5 jaar na ingebruikname. Bovendien wordt vanaf het zesde jaar van gebruik garantie gegeven op materiaal. Dit betekent dat de nieuwe Smart Warranty plus, met inbegrip van de wettelijke garantie, een totale garantieperiode van 10 jaar bestrijkt.

De Smart Warranty plus geldt voor alle omvormers uit de series PIKO MP plus, PIKO IQ, PLENTICORE plus en PLENTICORE BI met een vermogen tot 20 kW.

De Smart Warranty plus gaat in zodra u de garantie in de KOSTAL Solar-webshop activeert. Klanten van KOSTAL kunnen de garantie gratis met een paar muisklikken activeren. De garantie kan tot 6 maanden na ingebruikname eenvoudig worden geactiveerd in onze KOSTAL Solar-webshop via Garantie > Gratis activering van Smart Warranty. U ontvangt het garantiebewijs onmiddellijk per e-mail.

Dit artikel is 5 april 2022 geplaatst door: KOSTAL Solar Electric GmbH

 

Bedrijvenregister

Agenda

Webinar: Sungrow EV-Solutions (English)

Logo SUNGROW
1 juni 2023
15:00

SUNGROW

Lees verder

Training: Esdec Basis Installatietraining FlatFix

Logo Esdec
6 juni 2023
13:00 - 16:00
Esdec Innovation Center

Esdec

Lees verder

Webinar: Sungrow Expert Training: Commercial portfolio - optimise your projects (English)

Logo SUNGROW
7 juni 2023
15:00

SUNGROW

Lees verder

Event: Feestelijke opening nieuwe vestiging van groothandel SolarToday in Beernem

Logo SolarToday
8 juni 2023
14:00
Nijverheidstraat 7A, Beernem

SolarToday

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de zonne-energiesector?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Abonneer nu