Krannich Solar sluit Europees partnerschap met Sungrow

3 juni 2021

Krannich Solar sluit Europees partnerschap met Sungrow

Sungrow, 's werelds grootste specialist op het gebied van omvormers voor zonne-energie, en Krannich Solar, een van de grootste fotovoltaïsche groothandels, hebben aangekondigd dat zij een officieel Europees distributiepartnerschap zijn aangegaan.

Krannich Solar en Sungrow zullen in de toekomst in alle Europese vestigingen samenwerken en Krannich zal officieel Sungrow-omvormers in haar productportfolio voeren en distribueren. De belangrijkste markten zijn Duitsland, Frankrijk, Spanje, Zwitserland, Nederland, België, Zweden, Polen, Oostenrijk en Turkije.

Breder assortiment kwaliteitsproducten
Sungrow's brede productportfolio van PV-omvormeroplossingen voor utiliteits-, commerciële en particuliere toepassingen biedt het juiste apparaat voor elke toepassing. Meer dan 40% van Sungrow's werknemers werkt in R&D, een bewijs van Sungrow's nadruk op innovatie en productkwaliteit. Hoge rendementen, uitstekende prijs/prestatie-verhoudingen en een focus op de behoeften van de klant maken Sungrow-producten tot een ideale keuze voor installateurs. Het nieuwe partnerschap zal Krannich Solar in staat stellen zijn klanten in Europa een nog breder assortiment kwaliteitsproducten op PV-gebied aan te bieden.

Clean power for all
Jeremy Powell, directeur distributie voor Europa bij Sungrow ziet de nieuwe samenwerking als een geweldige kans: "Bij Sungrow werken we elke dag om onze missie 'Clean Power for All' te verwezenlijken. Met Krannich Solar hebben wij een van de toonaangevende fotovoltaïsche groothandels en systeemaanbieders, en daarmee weer een sterke partner aan onze zijde. Samen zullen we onze klanten op elk niveau echte toegevoegde waarde en de hoogste kwaliteit leveren."

"Voor ons als distributeur is het belangrijk om onze klanten een zo breed mogelijk portfolio aan te kunnen bieden, zodat we voor elke markt en elke behoefte altijd het juiste product beschikbaar hebben," aldus Jan Brunner, Chief Sales Officer bij Krannich Solar. "Sungrow is al jaren in veel landen een belangrijke partner voor ons en de samenwerking in heel Europa is dan ook een belangrijke stap. De producten van Sungrow zijn niet meer weg te denken uit ons commerciële portfolio en door de sterke focus van Sungrow op research & development kijken wij er naar uit om onze klanten ook in de toekomst nieuwe innovatieve Sungrow-producten te kunnen blijven aanbieden.

Over Krannich Solar
Krannich Solar is sinds 1995 een sterke partner voor de fotovoltaïsche installateur en het bedrijf biedt alles op het gebied van zonne-energie: gedegen advies, effectieve logistiek en een van de meest toonaangevende product- en systeemportfolio's voor het opwekken van zonne-energie. Met een wereldwijd groeiend marktaandeel is het door de eigenaar beheerde bedrijf een van de meest vooraanstaande groothandelaren in de zonne-energie. De bedrijvengroep heeft wereldwijd meer dan 600 mensen in dienst. De 25 eigen vestigingen leveren aan klanten in bijna alle landen van de wereld.

Over Sungrow Sungrow power supply Co, LTD is de wereldwijd toonaangevende solar-omvormerspecialist en werd als enige fabrikant voor het tweede jaar op rij onderscheiden als '100% Bankable'. Als grootste fabrikant van omvormers voor zonne-energie ter wereld heeft Sungrow tot dusver meer dan 154 GW aan zonne-energie geïnstalleerd. Sungrow is opgericht in 1997 door prof. Cao Renxian en heeft als groen technologiebedrijf voortdurende innovatie en de hoogste kwaliteit als prioriteiten.

Met meer dan 1800 werknemers in onderzoek en ontwikkeling heeft Sungrow het grootste R&D-team in de industrie. Sungrow's brede productportfolio biedt het juiste apparaat voor elke toepassing. Het bedrijf levert fotovoltaïsche omvormers en opslagoplossingen voor utiliteits-, commerciële en particuliere toepassingen. Bovendien behoort Sungrow tot de toonaangevende bedrijven voor floating-installaties. Met meer dan 24 jaar ervaring in schone energie, biedt Sungrow haar klanten maximale zekerheid en expertise in meer dan 150 landen wereldwijd. Voor een schone toekomst voor ons en iedereen daarna. Lees meer op https://ger.sungrowpower.com/

Dit artikel is 3 juni 2021 geplaatst door: Krannich Solar

 

Bedrijvenregister

Agenda

Training: SC Academy

Logo Solarclarity
12 april 2021 - 3 januari 2025
n.v.t.
Online of Weesp

Solarclarity

Lees verder

Webinar: De Benelux PV markt en Sharp Energy Solutions Europa rol hier in.

Logo SHARP Electronics
11 mei 2021 - 3 oktober 2021
Slechts gedurende beperkte tijd beschikbaar. 
Online

SHARP Electronics

Lees verder

Webinar: SolarEdge - Introductie 3-fase omvormer voor korte strings

Logo SolarEdge Technologies (Holland) B.V.
18 juni 2021
10:00-11:00

SolarEdge Technologies (Holland) B.V.

Lees verder

Webinar: Esdec Calculator

Logo Esdec
22 juni 2021
16:00 - 17:00
Online

Esdec

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu