Moeiteloos markeren met de nieuwe TAGPU LOOP-identificatietags

26 januari 2023

Moeiteloos markeren met de nieuwe TAGPU LOOP-identificatietags

Hoe u in de toekomst tijd en kosten kunt besparen

TAGPU LOOP is ontworpen voor het markeren van kabels en aders tot een diameter van 2,8 tot 8,0 mm. De tags kunnen verwerkt worden zonder een kabelbinder aan te brengen. De speciaal ontwikkelde vormgeving van het label maakt een zeer flexibel gebruik mogelijk, waardoor tijd en kosten worden bespaard.

Indien u de TAGPU LOOP toch verticaal wilt verwerken, kunnen deze ook met een kabelbinder worden vastgezet. Dit zorgt voor een nog stevigere fixatie.
De TAGPU-identificatietags zijn ontworpen voor toepassingen in veeleisende omgevingen en zijn ideaal voor binnen- en buitengebruik. Dit komt door het bijzonder resistente materiaal polyurethaan.

Ten slotte raden wij aan de tags te bedrukken met een thermotransferprinter van HellermannTyton. Op deze manier bent en blijft u flexibel in het ontwerp van uw individuele markering. TAGPU LOOP is verkrijgbaar in geel, rood, blauw en wit.

Alle voordelen in een oogopslag

  • te verwerken zonder kabelbinder
  • zit stevig op de kabel of draad
  • bespaart kosten en tijd
  • flexibel in gebruik
  • verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • in combinatie met onze thermotransferprinter een onverslaanbaar duo

 

Flexibel en gemakkelijk in gebruik

Naast de verschillende, reeds getoonde, kleuren wordt de TIPTAGPU LOOP geleverd in ladderformaat. Zo zorgen wij voor gemak bij zowel het bedrukken als het verwerken: de tags bedrukken, uitnemen, bevestigen, en de markering is klaar. Als de bundel niet strak genoeg zit voor u of als u een verticale oplossing nodig heeft, kunt u er gewoon een kabelbinder aan bevestigen.

Download hier onze brochure

 

Dit artikel is 26 januari 2023 geplaatst door: HellermannTyton