Snelle en waterdichte montage van zonnepanelen voor golfplaatdaken

26 maart 2020

Snelle en waterdichte montage van zonnepanelen voor golfplaatdaken

Esdec, leverancier van dakgebonden montagesystemen voor zonnepanelen, introduceert binnenkort een nieuw montagesysteem voor zonnepanelen: ClickFit EVO voor vezelcement golfplaatdaken.

Onder andere voor de agrarische sector, waar veel vezelcement golfplaatdaken voorkomen, is dit nieuwe systeem erg aantrekkelijk; het bestaat uit slechts vier componenten en een montagebeugel waardoor de installatie goedkoper en sneller kan gebeuren. 

Het nieuwe montagesysteem borduurt voort op de reeds bestaande serie ClickFit EVO van Esdec. De golfplaat montagebeugel, waarmee de montagerails op het dak vastgezet worden, is nieuw en zorgt door het slimme ontwerp voor een veilige, supereenvoudige montage en waterdichte afsluiting. 


Rails worden met deze montagebeugel op het golfplaat dak vastgezet (foto Esdec Solar).

ClickFit EVO voor golfplaatdaken is toepasbaar op zowel bestaande daken als nieuw te realiseren daken. Op bestaande daken gebruikt de installateur de reeds bestaande schroef om de golfplaat montagebeugel te bevestigen. De golfplaat montagebeugel zorgt voor een 100% waterdichte afdichting. De montagebeugel wordt namelijk aan de bestaande dakplaatschroeven in de gording bevestigt. Doordat de montagebeugel precies op de golf van het dak past, tot in de dalen, wordt de druk uniform verdeeld en puntbelasting geminimaliseerd. Dit draagt bij aan een stevige en veilige constructie van het systeem. 

Esdec onderwerpt haar nieuwe producten aan uitvoerige testen. Ook dit montagesysteem is uitvoerig getest en wordt geleverd met 20 jaar garantie. Het ClickFit EVO systeem voor golfplaatdaken is vanaf 20 april te bestellen. 

Dit artikel is 26 maart 2020 geplaatst door: Esdec

 

Bedrijvenregister

Agenda

Webinar: Sungrow EV-Solutions (English)

Logo SUNGROW
1 juni 2023
15:00

SUNGROW

Lees verder

Training: Esdec Basis Installatietraining FlatFix

Logo Esdec
6 juni 2023
13:00 - 16:00
Esdec Innovation Center

Esdec

Lees verder

Webinar: Sungrow Expert Training: Commercial portfolio - optimise your projects (English)

Logo SUNGROW
7 juni 2023
15:00

SUNGROW

Lees verder

Event: Feestelijke opening nieuwe vestiging van groothandel SolarToday in Beernem

Logo SolarToday
8 juni 2023
14:00
Nijverheidstraat 7A, Beernem

SolarToday

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de zonne-energiesector?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Abonneer nu