Solarclarity breidt aanbod laadpalen uit met de slimme en compacte laadrobots van Easee

7 maart 2022

Solarclarity breidt aanbod laadpalen uit met de slimme en compacte laadrobots van Easee

Vanaf maandag 7 maart zijn de laadrobots van het Scandinavische merk Easee verkrijgbaar op de webshop van Solarclarity. Met Easee voegt Solarclarity een slimme en compacte laadrobot toe aan het assortiment. Een complete lader die zich automatisch aanpast aan alle elektrische auto’s, en aan elk elektriciteitsnet.

Easee Home laadrobots en alle mogelijke accessoires verkrijgbaar op webshop Solarclarity

Solarclarity heeft de residentiële laadpalen van Easee opgenomen in het assortiment met alle mogelijke accessoires: verschillende kleuren covers, laadpalen, ophangbeugels, laadkabels en beschermhoezen.

Met de Easee App kunnen de Easee laadrobots eenvoudig beheerd worden. Zo kun je de status van de lader controleren, de laadsnelheid aanpassen, laadsessies plannen en meer.

Over Easee

Easee werd in januari 2018 opgericht door drie Noorse ondernemers met de intentie om ‘s werelds slimste lader voor elektrische auto’s te ontwikkelen. Easee maakt en verkoopt inmiddels meer oplaadpunten dan welke andere fabrikant in Europa dan ook. Het bedrijf heeft de ambitie om in de toekomst een van de grootste green tech bedrijven te worden in Europa.

Samen naar een schone en duurzame energievoorziening

Solarclarity begon in 2008 als pionier op de energiemarkt. Inmiddels is Solarclarity uitgegroeid tot de internationale online PV-distributeur en actief binnen Europa. Door de gebruikersvriendelijke webshop, goede voorraad en transparante beschikbaarheid, weten steeds meer installateurs in Europa de one-stop-shop te vinden. Easee past goed in de bedrijfsfilosofie van Solarclarity ‘solar made simple’. De laadrobot zit boordevol techniek en veiligheidsvoorzieningen, maar is gemakkelijk te installeren en zeer eenvoudig in gebruik.

Tijdens de introductie Webinar 31 maart deelt Solarclarity haar kennis over de Easee Home laadrobots met installateurs. Via solarclarity.com kunnen installateurs zich opgeven.

Dit artikel is 7 maart 2022 geplaatst door: Solarclarity