SolarSolutions: kom lekker lunchen bij FoxEss

6 april 2022

SolarSolutions: kom lekker lunchen bij FoxEss

Combineer het nuttige met het aangename, kom lekker een broodje eten bij de stand van FoxEss en maak kennis met onze uitgebreide productlijn omvormers en opslagsystemen. We kunnen je dan meteen uitleggen waarom het makkelijker, beter en sneller installeert als je omvormer & accusysteem perfect op elkaar aansluiten.

Geef je hier op voor je lunch, wij trakteren!

Als je bent aangemeld; kom om 12:00 naar stand K24 & lunch met ons mee!

 

Fox is wereldwijd toonaangevend op het gebied van omvormer- en energieopslagoplossingen. Onze producten zijn ontwikkeld door experts op het gebied van omvormers en batterijen en zijn baanbrekend; wij bieden klanten de meest geavanceerde productfuncties die momenteel beschikbaar zijn, gekoppeld aan ongeëvenaarde prestaties en betrouwbaarheid.

Fox maakt deel uit van een wereldwijd conglomeraat van gerenommeerde en erkende bedrijven. Een belangrijke aandeelhouder is Tsingshan Group, een Fortune Global 500-bedrijf en de grootste producent van roestvrijstaal ter wereld. Bij de Tsingshan Group werken meer dan 56.000 professionals en heeft in 2020 een jaaromzet van 42,4 miljard USD behaald.

 

 

Dit artikel is 6 april 2022 geplaatst door: Fox ESS