Windcertificaat voor PVshelter en RoofSupport van Conduct

20 oktober 2023

Windcertificaat voor PVshelter en RoofSupport van Conduct

Conduct onderstreept kwaliteit productprogramma met windcertificaat 

Vol trots kondigt Conduct aan dat de op basis van TNO-richtlijnen ontwikkelde PVshelter omvormermontageframes en RoofSupport kabelmanagementsystemen windgecertificeerd zijn.

De door Conduct ontwikkelde PVshelter modellen bleken ruim voldoende bestand tegen de orkaankrachten die in de Peutz-windtunnel werden gesimuleerd. 

Ook de verschillende RoofSupport kabelmanagementsystemen bleken in de windtunnel bestand tegen de maximaal mogelijke windkrachten. Zo biedt de standaard productlijn RoofSupport op basis van de 1 kg zware daksteun, met een tussenafstand van 1,20 mtr en voorzien van het door Conduct geadviseerde maximaal aantal kabels, voldoende ballast om niet om te waaien of te verschuiven.

Ook de recent geïntroduceerde RoofBlock XL, met een gewicht van 3,5 kg, bleek met een tussenafstand van 2 mtr voldoende bestand tegen de orkaankrachten.

Door de behaalde certificaten onderstreept Conduct de kwalitatieve eigenschappen van de inmiddels door heel Europa geplaatste systemen. Conduct biedt daarmee de garantie voor installateurs en eindgebruikers dat de geleverde systemen voldoen, zelfs in de zwaarste stormen.

Meer informatie?

Aarzel niet om contact op te nemen met onze verkoopafdeling als u vragen heeft.

sales@conduct.nl or +31 (0) 180 53 11 20

Dit artikel is 20 oktober 2023 geplaatst door: Conduct Technical Solutions BV