Event: Energiecoöperaties: Vrouwen in de energietransitie


In het kader van de Internationale Vrouwenmaand (Women’s March) organiseren Energie Samen Zuid-Holland en 75inQ, in samenwerking met de provincie Zuid-Holland, op vrijdag 24 maart een bijeenkomst over vrouwen in de (coöperatieve) energietransitie.
Het uitgangspunt van de bijeenkomst is dat energiecoöperaties effectiever kunnen zijn als ze werken vanuit verschillende perspectieven. We zoeken antwoord op de vraag hoe we kunnen komen tot een bredere en meer diverse aanpak die meer mensen aanspreekt en ook meer mensen de gelegenheid biedt om mee te doen met en te profiteren van de energietransitie.
We hebben onder andere Ehssane Gounou, director zakelijk bij Greenchoice, uitgenodigd om te vertellen over haar visie op het werkveld. Ook gaan we aan de slag met de Executive Board Game, een serious game ontwikkeld door 75inQ. En uiteraard is er volop gelegenheid om te netwerken.

De bijeenkomst is bedoeld voor iedereen die zich afvraagt waar toch die vrouwen in de energietransitie zijn. 
Maar ook voor bestuurders van energiecoöperaties die beseffen dat ze in hun huidige samenstelling geen afspiegeling zijn van de maatschappij en daar verandering in willen aanbrengen.
 

 

24 maart 2023
16:00 -18:30
Energie Samen Zuid-Holland en 75inQ
Zuid Hollandplein 1, 2596 AW Den Haag, Netherlands
Provinciehuis Zuid-Holland

Meer evenementen

Opkomende events