Event: EZK Energy Award Bedrijven

n gezocht!

24 okt 2022

De EZK Energy Award Bedrijven zet organisaties die zich onderscheiden op het gebied van energiebesparing, duurzame energieopwekking en/of het gebruik van hernieuwbare warmte in de spotlights. Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) stelt de prijs van € 25.000 beschikbaar. Op 26 januari 2023 wordt de EZK Energy Award Bedrijven 2022 uitgereikt. Uw bedrijf inschrijven voor de EZK Energy Award Bedrijven 2022 kan tot maandag 31 oktober, 17:00 uur.

Een onafhankelijke jury kiest uit de inschrijvingen drie genomineerden. Uiteindelijk ontvangt de winnaar op 26 januari 2023 een geldbedrag van € 25.000 (netto). Tevens is er voor de deelnemers maar zeker ook voor de genomineerden en uiteindelijke winnaar volop media-aandacht over deelname aan deze prestigieuze award.

Onze branche is volop bezig met duurzame technieken om zo energiebesparing te realiseren voor de klanten. Dus we zijn er zeker van dat er ook aansprekende projecten zijn van leden/ondernemers binnen de branche, die in 2021 en 2022 heel actief bezig zijn geweest met energiebesparende maatregelen. Het ministerie van EZK en haar partners zijn op zoek naar deze bedrijven en hun mooie verhalen en wij willen hen uitnodigen zichzelf aan te melden voor de EZK Energy Award.

Jaarlijks organiseert initiatiefnemer het ministerie van EZK in samenwerking met RVO, MKB-Nederland en de NVDE de EZK Energy Award. Dit is een stimuleringsprijs voor bedrijven, groot en klein, die zich o.a. onderscheiden op het gebied van energiebesparende maatregelen, energie opwek en hernieuwbare warmte. Dus bent u zo’n ondernemer of kent u iemand met een interessante case, meldt u zich dan aan. U maakt dan kans op een mooi bedrag van € 25.000!

 

Opkomende events