Seminar: S.O.S. - Story of Storage by the International Battery Consultancy (IBC)

Op vrijdag 24 november organiseert IBC SOLAR het S.O.S. (Story of Storage) evenement in Tilburg, Nederland in het auditorium van Capi Europe. Wij verwelkomen je graag van 10:00u tot 10:30u waar wij zullen beginnen met een praktijkgerichte seminar over residentiële opslagoplossingen, het tweede deel van de seimar zal gaan over commerciele opslagoplossingen en een analyse van de business case. Experts van IBC SOLAR Duitsland reizen speciaal af naar Tilburg om u van relevante informatie en voorbeelden uit te praktijk te voorzien.

De seminar zal ongeveer twee uur duren en wordt opgedeeld in twee delen met een heerlijke brabantse lunch in het midden. We hervatten het programma rond 14:00 waar de storage partners van IBC SOLAR; SMA, Sungrow, Fronius, Enphase, BYD en GoodWe je gaan verwelkomen op hun informatiestands. Onder het genot van een borrel zullen zij jou meenemen in de actuele ontwikkelingen rondom het gebied van opslag. Verder is er uitgebreid de tijd om vragen te stellen, te discussiëren en te leren voor de fabrikanten en van de andere aanwezige deelnemers.

Wij sluiten rond 16:00u af, het belooft een vindingrijke dag te worden met veel actuele informatie, interactie en kenniswisseling. Middels onze oproep (S.O.S.) willen wij benadrukken dat opslag de toekomst van energiebeheer is en dat wij met zijn allen moeten werken aan een schoner morgen.

 

Taal: Engels

 

Dagprogramma

  • Ontvangst bij Capi Europe tussen 10:00 en 10:45
  • Praktijkgerichte seminar deel 1 - Residentiële oplossingen van IBC SOLAR
  • Brabantse lunch rond het middaguur
  • Praktijkgerichte seminar deel 2- Commerciele opslagoplossingen en een analyse van de business case
  • Bezoek informatiemarkt opslagpartners en bezichtiging project Capi Europe onder het genot van een borrel
  • Afsluiting rond 16:00

 

24 november 2023
10:00
IBC SOLAR B.V.

Asteriastraat 17-19, 5047 RM Tilburg

Tilburg
Gratis

Meer evenementen van IBC SOLAR B.V.

Opkomende events