Webinar: Webinar: Vlotter werken met Sunny Design (DEEL 1)

Doel: Snel en efficiënt eenvoudige installaties dimensioneren.

Deze online opleiding geeft een eerste kennismaking met de software Sunny Design en overloopt alle stappen om een zonnestroomproject uit te rekenen. Het bestaat uit praktische oefeningen, alsook uit tips en tricks om vlot aan de slag te gaan. Het laat toe in een handomdraai snel en efficiënt eenvoudige installaties te configureren, bijvoorbeeld waar de PV generator uit een of twee delen bestaat die op één omvormer zal worden aangesloten. Tijdens de opleiding kunt u ook via een chatfunctie vragen stellen aan de lesgever.

Wat hebt u nodig? Computer met Sunny Design (www.SunnyDesignWeb.com geopend) en internet. Bijkomende programma's zijn niet nodig. U ontvangt de link naar de Webinar bij uw bevestiging via e-mail.

Kosteloos

Duur: 1,5 uur

Waar: Via webinar. Webinar is de afkorting van “web-based seminar” ofwel een opleiding die plaatsvindt op het internet. U hoeft zich niet te verplaatsen.

Doelgroep: installatie-ontwerpers, verkopers van zonnestroominstallaties, beginnende installateurs van residentiële installaties, elektriciens, industriebelanghebbenden

Voorkennis: geen voorkennis vereist

Gelieve op voorhand Sunny Design klaar te zetten op uw PC via www.SunnyDesignWeb.com.

Dit is deel 1 van de reeks over Sunny Design. Volg ook zeker de vervolg opleidingen:

  • Schaduw in Sunny Design
  • Energiebeheer in Sunny Design
  • Sunny Design Expert

 

Opkomende events