Geit in de tuin: Wendy Outjes en Jetty Kelderman

19.01.2021 | 't Hoekje Joyce Beuken

Geit in de tuin: Wendy Outjes en Jetty Kelderman

Pas toen een van onze collega's al jaren bij Solar Solutions International had gewerkt, ontdekten wij dat zij een geit in haar kleine Amsterdamse stadstuin had lopen. Dit werd een gevleugelde uitdrukking die betekent: een bijzondere persoonlijke interesse waar je tijdens professioneel contact niet zo snel achter komt. In deze rubriek vragen wij mensen met een nieuwe functie in de solar-wereld wat zij gaan doen... en wat hun geit in de tuin is!

Wie: Wendy Outjes
Wat: Accountmanager
Waar: Conduct Technical Solutions

"Sinds 1 januari ben ik werkzaam bij Conduct Technical Solutions als accountmanager. Hiervoor heb ik bijna 11 jaar dezelfde functie bekleed bij een transportbedrijf. Conduct was een van de grotere accounts die ik in de functie binnen had gehaald. Dankzij het vele goede contact met Conduct werd mijn interesse in de solarbranche gewekt. Al 22 jaar werkte ik in de wereld van zee-, lucht- en wegtransport, waardoor de uitdaging binnen mijn functie was afgenomen. Bij Conduct zochten ze een nieuwe accountmanager en omdat de klik al goed zat werd ik na een aantal gesprekken aangenomen."

"Buiten kantoortijden om heb ik een passie voor stijldansen. Ik neem deel aan wedstrijden voor landelijk niveau. Om dit te kunnen doen train ik twee keer per week. Daar bovenop heb ik twee keer per maand extra lessen om mijn techniek naar een hoger niveau te tillen. Mijn sportiviteit gaat nog een stapje verder: ik zit graag op de racefiets en ben indien mogelijk ook vaak in de sportschool te vinden."

"Conduct is een snelgroeiend en ambitieus bedrijf waar heel veel potentie in zit. Ik kan niet wachten om er samen met mijn collega’s voor te zorgen dat de organisatie in
2021 nog meer gaat groeien. Met mijn positieve instelling en probeer van iedere dag wat moois te maken. Ik hoop dat we de corona snel achter ons kunnen laten, zodat we in 2021 onze klanten veelvuldig kunnen gaan bezoeken!"

Wie: Jetty Kelderman
Wat: Commercieel medewerker
Waar: Sunbeam

"Sinds november werk ik bij Sunbeam als commercieel medewerker binnendienst. Ik heb MBO Economie & Groothandel gedaan. Ik heb deze opleiding destijds gekozen omdat het zo'n brede opleiding is en ik er alle kanten mee op kon. Na mijn opleiding ben ik gaan werken bij een bedrijf dat zich specialiseert in mechanische aandrijvingstechniek. Ik heb daar vier jaar gewerkt in verschillende functies. Daarna heb ik drie jaar gewerkt bij een fabrikant van oplossingen in elektrotechniek."

"Al mijn functies hebben verband gehad met techniek. Techniek is me met de paplepel ingegoten. Mijn vader werkte in de lasindustrie. Ik ging vroeger weleens met hem mee naar fabrieken. Wat daar gebeurde vond ik mega interessant. Hier is mijn affiniteit met techniek van gekomen. Ik wist altijd al dat ik iets met techniek wilde gaan doen, de groothandel voor make-up is voor mij niet weggelegd. Bij Sunbeam wil ik uiteindelijk ook meer leren over de technische processen. Het is een snel groeiend bedrijf met leuke collega's en met de focus op duurzaamheid. Ik ben blij dat ik hier ben terecht gekomen en dat ik mijn bijdrage kan leveren aan deze duurzame groei."

"Ik ben gek op oldtimerauto’s, met name Volvo’s. Ik zit bij een club waarmee ik normaal ieder jaar twee dagen op de Volvo klassiekerbeurs in Rosmalen sta. Daarnaast vind ik brommertjes en motoren heel interessant. Zelf rijd ik ook motor. Vroeger was ik heel fanatiek bezig met motoren en brommers van Honda. Ik ben zelfs naar meetings geweest in Frankrijk met gelijkgezinden en ik heb twee keer in een Japans magazine gestaan vanwege mijn hobby. Met de jaren is mijn interesse van de tweewieler meer richting de vierwieler gegaan. Wel tour ik nog graag met de motor."


 

geit in de tuinsunbeamconductconduct technical servicesmotorenoldtimerloopbaancarriere hobby

Bedrijvenregister

Agenda

Training: BASIC INSTALLATIETRAINING FLATFIX

Logo Esdec
2 november 2021
13:00 - 16:00
Esdec Innovation Center

Esdec

Lees verder

Training: Solarbus Demotraining

Logo Wattkraft
2 november 2021
Venlo

Wattkraft

Lees verder

Training: ADVANCED INSTALLATIETRAINING

Logo Esdec
3 november 2021
13:00 - 16:00
Esdec Innovation Center

Esdec

Lees verder

Event: De RES op stoom

3 november 2021
09:00 - 18:00
Rijtuigenloods

RES

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu