Solar Solutions International 2023: een terugblik

16.03.2023 Nicolien van Loon

Solar Solutions International 2023: een terugblik

Het was een mooi feestje daar in Vijfhuizen voor het tienjarig bestaan van Solar Solutions International. Ruim 17.000 bezoekers en 200 exposanten maakten dit een onvergetelijke beurs vol slimme innovaties, waardevolle contacten en een overvloed aan kennis die gedeeld werd. Op 14, 15 en 16 maart werden de hallen van Expo Greater Amsterdam gevuld met professionals uit de solar- en HVAC-industrie.  Was je erbij? Dan zijn onderstaande foto's een feest van herkenning. Was je er niet bij? Bereid je dan voor op een flinke dosis FOMO!

Dagvoorzitter Annemarie Schouten van Holland Solar zei tijdens het congres Grootschalige Zonprojecten: "Ik heb vandaag de volgende generatie meegenomen, want dat is waar we het voor doen". Deze memo is blijkbaar bij meer mensen aangekomen.

De leergierigen onder ons waren ook zeker niet thuisgebleven. Tijdens congressen en seminars deed men volop aan #kennisdelen.

Het Nederlands Kampioenschap Panelen Plaatsen (NKPP voor ingewijden) was ook dit jaar weer sensationeel. Voor het tweede jaar op rij mocht Suntech Energy met de hoofdprijs van 1000 euro naar huis!

Sorry, ik denk dat ik verdwaald ben. Ik ben op zoek naar Solar Solutions, maar ik geloof dat ik in een videospelletjeshal ben beland... Of toch een indoor-tennisbaan?

Een tienjarig bestaan, dat moet gevierd worden met een flamboyante cocktails, feestelijke awards en... tattoeages?