SolarEdge presenteert nieuwe software

17.02.2021 | Actueel Joyce Beuken

SolarEdge presenteert nieuwe software

De komende weken praat SolarEdge klanten bij over ontwikkelingen binnen het bedrijf en productinnovaties via interactieve ochtendsessies. Op dinsdag 16 februari werden de verbeteringen in de softwareapplicatie van het bedrijf gedeeld.

SolarEdge heeft al hun installeur software tools onder handen genomen. Omdat een goed project begint bij visuele aantrekkelijkheid, is de ontwerp- en validatietool Designer grotendeels geautomatiseerd. SolarEdge maakt het makkelijker om projecten te beheren en bewerken. Ook is de exportfunctie verbeterd: met een klik is een nieuwe site aangemaakt, waarbij de bestaande layout en data geëxporteerd worden.  

Ontwerpen in teamverband

Samenwerken wordt eenvoudiger in Mapper, een mobiele app voor het creëren van virtuele sitemaps in het monitoringplatform. SolarEdge voegt realtime editting toe aan Mapper, waardoor een team tegelijkertijd aan het werk kan in hetzelfde bestand. Met deze tool kunnen meerdere mensen tegelijk werken aan een fysieke layout gemaakt van een pv-locatie.

Het Monitoring Platform van SolarEdge maakt het mogelijk om de prestaties van een pv-systeem nauw in de gaten te houden vanaf een afstand. In het geval van een foutmelding kan de gebruiker gemakkelijk zien waar de fout zich bevindt en deze zelfs mogelijk oplossen vanaf een computer of telefoon.

Kennis voor klanten

SolarEdge-klanten leren deze week alles over productinnovaties door de webinars van het bedrijf bij te wonen. Maar deelname loont niet alleen op het vlak kwaliteit. Door de webinar bij te wonen en deel te namen aan quizzen over de besproken onderwerpen, maak je kans op prijzen, waaronder een reis naar Israël inclusief een bezoek aan de fabriek van SolarEdge.

Via deze website kun je je inschrijven voor de andere webinars.

SolarEdgesoftwareinnovatieDigitale innovatiesapplicatieonderhoudprobleemoplossingdesign

Bedrijvenregister

Agenda

Training: SolarEdge Praktijk training: problemen oplossen op locatie

Logo SolarEdge Technologies (Holland) B.V.
5 maart 2021
8:30 - 12:30
Vianen

SolarEdge Technologies (Holland) B.V.

Lees verder

Webinar: Esdec Basic Installatietraining

Logo Esdec
8 maart 2021
16:00 - 17:00
Online

Esdec

Lees verder

Webinar: Esdec Basic Installatietraining

Logo Esdec
9 maart 2021
15:00 - 16:00
Online

Esdec

Lees verder

Webinar: Esdec Calculator

Logo Esdec
9 maart 2021
10:00 - 11:00
Online

Esdec

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu