Vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd uitgesteld tot september

03.03.2020 | Artikel

Vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd uitgesteld tot september


Vanwege de verspreiding van het nieuwe coronavirus (COVID-19) hebben wij besloten om vakbeurzen Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd te verplaatsen naar maandag 7 tot en met woensdag 9 september.

De afgelopen weken hebben wij intensief contact gehad met autoriteiten, experts en andere betrokken partijen. Inmiddels is er officieel een uitbraak in Nederland vastgesteld door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en dreigt er een verdere verspreiding. Uiteraard heeft de gezondheid van onze exposanten en onze 15.000 bezoekers onze hoogste prioriteit. Daarom zien wij geen andere mogelijkheid dan dit uitstel.

Belangrijke factoren bij dit besluit waren de zorgen van vele exposanten over de veiligheid van hun personeel, en over de verwachte uitwerking op het bezoekersaantal. In omringende landen en in zuid-Limburg heeft de overheid al besloten tot de annulering van grote evenementen. Door nu dit besluit te nemen, bleek het nog mogelijk om vervangende data te vinden in Expo Haarlemmermeer, de gebruikelijke locatie van Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd.

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. De beurs biedt professionals inzicht in de nieuwste innovaties en ontwikkelingen, maar is ook een onmisbare gelegenheid om te netwerken. De industrie heeft ons de afgelopen weken laten weten absoluut niet zonder dit platform te kunnen. Door Solar Solutions International en Duurzaam Verwarmd te verplaatsen naar begin september, zorgen wij ervoor dat exposanten en bezoekers de beschikking houden over alle zakelijke mogelijkheden die deze beurzen bieden.

PRAKTISCHE INFORMATIE
De vakbeurs wordt in zijn geheel verschoven naar maandag 7 tot en met woensdag 9 september. Ook de locatie blijft hetzelfde: Expo Haarlemmermeer Vijfhuizen bij Schiphol.

Het beursprogramma blijft hetzelfde of wordt zelfs groter. Alle exposanten, seminars, activiteiten en tentoonstellingen maken deel uit van de beurs in september.

Als u reeds een ticket besteld heeft, blijft deze gewoon geldig. Dit geldt ook voor VIP-tickets en bestelde business packages.

Ticket kwijt na een half jaar? Geen probleem, we sturen iedereen als service een week voor de beurs nogmaals de bestelde ticket(s) per e-mail.

Heeft u reeds een ticket aangeschaft maar bent u verhinderd op de nieuwe datum? Of heeft u andere vragen naar aanleiding van deze aankondiging? Dan verzoeken wij u om dit contactformulier in te vullen zodat wij zo spoedig mogelijk contact met u kunnen opnemen.

INFORMATIE VOOR EXPOSANTEN
Doordat de vakbeurs in zijn geheel verschoven wordt, blijft de plattegrond van de beurs precies hetzelfde. Ook uw standlocatie blijft voor uw bedrijf behouden.

Eventuele bestellingen die u al heeft gedaan via de Event Planner worden doorgeschoven naar september; advertenties die u heeft aangekocht op de site, in de nieuwsbrief of in de beurscatalogus worden kosteloos herhaald.

WAARSCHUW ZELF UW STANDBOUWERS OF TOELEVERANCIERS
Heeft u standaardstandbouw, extra elektra, meubilar, catering, rigging, trussen of schoonmaak besteld via de Event Planner? Dit wordt automatisch doorgeschoven naar september.

Heeft u zelf afspraken gemaakt met standbouwers of andere toeleveranciers? Vergeet dan niet deze van dit uitstel op de hoogte te brengen!

NIEUWE OPBOUWDAGEN
Het schema voor de opbouw van de beurs verschuift als volgt:

  • Woensdag 2 t/m vrijdag 4 september: Opbouwdagen
  • Zaterdag 5 september: Inrichtingsdag
  • Donderdag 10 september: Afbouwdag

TOT IN SEPTEMBER!
Wij gaan in de komende maanden verder met het nog groter en beter maken van de beurs. We hopen u te zien in september!

Bedrijvenregister

Agenda

Webinar: Esdec Webinar: FlatFix Fusion, FlatFix Wave and ClickFit EVO

Logo Esdec
2 maart 2021
14:00-15:30
Online

Esdec

Lees verder

Webinar: Webinar over de 2021 InstallQ regeling - Wat betekent dat voor mij?

Logo Esdec
2 maart 2021
12:00-13:00
Online

Esdec

Lees verder

Webinar: Esdec Basic Installatietraining

Logo Esdec
3 maart 2021
14:00 - 15:00
online

Esdec

Lees verder

Webinar: Advanced installatietraining

Logo Esdec
4 maart 2021
15:00-16:00
online

Esdec

Lees verder

Volledige agenda

Wekelijks op de hoogte blijven van de beste analyses en de nieuwste producten?
Meld u nu aan voor de nieuwsbrief!

Registreer nu