PanelClaw wordt de eerste wereldwijd leverancier van montagesystemen voor zonnepanelen voor C&I markt

19 juni 2024

PanelClaw wordt de eerste wereldwijd leverancier van montagesystemen voor zonnepanelen voor C&I markt

CPX wordt omgedoopt tot PanelClaw Europe, waardoor de eerste, wereldwijde leverancier van montagesysteme en aanverwante diensten ontstaat, gericht op commerciële en industriële PV-projecten op daken.

München, 19 juni 2024 – Enstall, toonaangevend leverancier van montagesystemen voor zonnepanelen, is verheugd om de rebranding van CPX naar PanelClaw aan te kondigen. Deze verandering behelst het samenvoegen van het gevestigde Amerikaanse PanelClaw team met de experts van het Europese team. De twee organisaties zullen ervaringen, producten, digitale oplossingen en een innovatie-roadmap delen met de nadruk op het ondersteunen van C&I-klanten in de VS, Europa en uiteindelijk wereldwijd.

"Met de noodzaak om de toepassing van duurzame zonne-energie te versnellen, is deze stap een belangrijke mijlpaal in onze reis", zegt Stijn Vos, CEO van Enstall. "Door meer dan 15 jaar ervaring, uitgebreide expertise en middelen te bundelen, streven we ernaar om nog betere oplossingen te bieden aan alle stakeholders in de snelgroeiende, mondiale C&I PV-sector."

Het succes en de reputatie van PanelClaw in de Amerikaanse markt zijn gebaseerd op diepgaande kennis van de markt en jarenlange ervaring met het omgaan met de complexiteit van projecten en grote portfolio’s in de C&I- solar sector. Het afgelopen jaar is PanelClaw begonnen met het opbouwen van vergelijkbare vaardigheden op de EU-markt. Nu met deze samenvoeging tot één PanelClaw is het team nog beter gepositioneerd om te voldoen aan de uiteenlopende eisen van verzekeraars, investeerders, technische adviesbureaus, gebouweigenaren, zonne-energieontwikkelaars, EPC-bedrijven en installateurs.

“Een wereldwijde dekking, gecombineerd met lokale kennis brengt ons bedrijf op één lijn met dat van grote projectontwikkelaars en internationale vastgoedentiteiten, die steeds meer en grootschaliger PV-oplossingen toepassen”, zegt PanelClaw US CEO, Costa Nicolaou. “We zijn erg blij en trots om het merk PanelClaw uit te breiden naar Europa en samen te werken met klanten in Noord-Amerika en Europa om onze belofte op het gebied van partnerschap, onze trackrecord op het gebied van betrouwbaarheid en service waar te maken voor al onze klanten.”

Deze ontwikkeling weerspiegelt de toewijding van Enstall aan innovatie en duurzaamheid en stimuleert de wereldwijde shift naar duurzame zonne-energie, voor toekomstige generaties. Met het combineren van de krachten van PanelClaw en CPX streeft Enstall ernaar een leidende rol te spelen in het servicen van de wereldwijde PV-industrie. Voor meer informatie over Enstall en PanelClaw kunt u terecht op enstall.com en panelclaw.eu.

Dit artikel is 19 juni 2024 geplaatst door: PanelClaw