SMA Home Storage: de krachtige batterij voor ongeëvenaarde flexibiliteit

6 maart 2024

SMA Home Storage: de krachtige batterij voor ongeëvenaarde flexibiliteit

Vlotte installatie. Lange levensduur. Naadloze integratie. 

Ontdek de kracht van SMA Home Storage: de ideale batterij voor intensief gebruik.
Deze batterij is de perfecte aanvulling op de hybride omvormer van SMA,  de Sunny Tripower Smart Energy, en binnenkort ook de nieuwe Sunny Boy Smart Energy. .

SMA Home Storage is flexibel en schaalbaar. Je past ze probleemloos aan aan verschillende gebruikstoepassingen en breidt de capaciteit moeiteloos uit door één tot vier modules toe te voegen. Daarbovenop is de batterij geschikt voor toekomstige energieoplossingen, zoals dynamische prijzen en virtuele energiecentrales (VPP).

Wat maakt SMA Home Storage zo uniek?

Je kan de modules zowel horizontaal als verticaal monteren in vier verschillende configuraties, waardoor je de flexibiliteit en plaatsingsopties maximaliseert  - of het nu op de vloer, aan de muur of rug-aan-rug is. Bovendien is installatie buitenshuis mogelijk dankzij een IP65-classificatie.

Met 8.000 levenscycli en 10 jaar garantie genieten huiseigenaren zeer lang van krachtige opslag. De geïntegreerde Secure Power Supply maakt de extra energie beschikbaar, zelfs tijdens netuitval.  

De combinatie van de SMA Home Storage met SMA hybride omvormers vormt dus een perfecte match voor een betrouwbare en intensieve energievoorziening in elk huishouden.

Wacht niet langer en bied uw klanten de voordelen van SMA Home Storage. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en ontdek hoe deze batterijoplossing het verschil kan maken in uw installaties.

Meer informatie over de SMA Home Storage vindt u op de website.

Dit artikel is 6 maart 2024 geplaatst door: SMA Benelux