SMA Commercial Storage Solution: de flexibele en kostenefficiënte oplossing voor zakelijke energieopslag

6 maart 2024

SMA Commercial Storage Solution: de flexibele en kostenefficiënte oplossing voor zakelijke energieopslag

Besparen op energiekosten is belangrijk voor elk bedrijf. Daarin spelen opslagsystemen een essentiële rol. De gloednieuwe SMA Commercial Storage Solution laat bedrijven toe om hun energieverbruik slim te beheren door optimalisatie van het eigen gebruik, piekbelasting te verminderen of zelfs een combinatie hiervan.

De SMA Commercial Storage Solution is flexibel en modulair en past zich aan de veranderende behoeften van bedrijven aan. Ze integreert een krachtige batterijomvormer, een robuuste batterij en intelligente software voor vereenvoudigd beheer. Alles van één leverancier. Laat je klanten genieten van 10 jaar garantie* op dit unieke pakket!

Het opslagsysteem heeft alles aan boord voor een noodstroom- of backupfunctie en werkt zowel met als zonder PV. Via de geïntegreerde System Manager verlopen de inbedrijfstelling en integratie van andere SMA componenten zoals een zonnestroomomvormer, EV Charger of sensoren heel eenvoudig. Bovendien genieten bedrijven na de installatie van kosteloze monitoring dankzij de SMA Sunny Portal.

--

*Alleen geldig na uitgevoerde systeemregistratie bij SMA. Batterij: 10 jaar capaciteitsgarantie. De garantievoorwaarden van SMA zijn van toepassing.

Meer informatie over de SMA Commercial Storage Solution vindt u op de website.

 

Dit artikel is 6 maart 2024 geplaatst door: SMA Benelux