Solar Solutions International 2022 is van start

12.04.2022 Joyce Beuken

Solar Solutions International 2022 is van start

Het is dinsdag 12 april, het is heerlijk warm en de parkeerplaats in Haarlemmermeer stroomt langzaam vol. Het is tijd voor het startschot van drie geweldige dagen op de beurs. Solar Solutions International vindt van vandaag tot en met donderdag 14 april plaats in Expo Haarlemmermeer.

Solar Solutions International is de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa en daarmee de perfecte plek om een blik te werpen op de toekomst van deze sector. Meer dan 250 exposanten hebben hun stands tot in de puntjes verzorgd. De komende drie dagen zullen deze stands bezocht worden door zo’n 30.000 bezoekers. Werkelijk elk aspect van zonne-energie aan bod in de ruim 100 seminars. En dat is voor zowel installateurs als eindgebruikers belangrijker dan ooit.

Congressen
Dit jaar versterkt Solar Solutions International de rol als kennis- en netwerkevenement door iedere dag een spraakmakend congres te organiseren.  Vandaag vindt het congres Toekomstbestendige grootschalige zonprojecten plaats, op woensdag Succesvolle uitvoering Transitievisie Warmte en op donderdag Duurzame en circulaire bouw.

Wil je naast duurzame energieopwekking ook meer weten over duurzaam verwarmen? Tegelijkertijd met Solar Solutions International wordt de vakbeurs Duurzaam Verwarmd gehouden. Zo kun je direct ontdekken hoe de HVAC-markt er momenteel voorstaat. Ook is er dit jaar weer een Smart Storage Paviljoen, dé plek waar opslag- en conversieoplossingen belicht worden.

Plan uw bezoek
Goed beslagen de beursvloer opgaan? Download dan de GreenShows-app. Hiermee wordt alle informatie, zoals contactinformatie van bedrijven of productinformatie, makkelijk verzameld door simpelweg een QR-code te scannen. 

Naast de geprinte versies bestaan de Duurzaam Verwarmd-beurscatalogus of de Solar Solutions-beurscatalogus ook digitaal. Bijna 200 pagina’s vol met prikkelende artikelen, het volledige seminarprogramma, profielen van alle exposanten, de beursplattegrond, en nog veel meer.

Heb je nog geen toegangsbewijs? Bestel hier je gratis ticket (normale prijs 75 euro) door gebruik te maken van onze invitatiecode SOLAR365.