Groothandel SolarToday Dokkum opent nieuw pand

28 september 2023

Groothandel SolarToday Dokkum opent nieuw pand

Het nieuwe kantoor en magazijn van SolarToday Dokkum aan de Hogedijken is een feit! Met de komst van een nieuw pand, versterkt groothandel SolarToday haar positie in Friesland aanzienlijk. Ab Bolt, vestigingsmanager Dokkum: “Met een groter magazijn waar een ruime voorraad aanwezig is, kunnen we de installateurs in de regio altijd snel voorzien van solar producten.”

Medeoprichter Koop Mulder is blij met deze stap. “Wij kunnen echt iets toevoegen aan deze regio. Een regionale aanpak is de meest efficiënte manier om installateurs te ondersteunen met advies op maat en een grote voorraad A-merken zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en opslag.”

Feestelijke opening

Op 6 oktober wordt het pand officieel feestelijk geopend. Installateurs uit de regio zijn welkom voor een rondleiding, heerlijke barbecue en een drankje onder het genot van livemuziek. Aanmelden voor dit feestelijke moment kan via solartoday.nl/dokkum.

Dé solar groothandel voor installateurs

SolarToday is dé internationale solar groothandel voor installateurs. Met een netwerk van 7 vestigingen in de BeNeLux, en diverse vestigingen in Europa, levert SolarToday duurzame producten. Er staat bij elke vestiging een team van specialisten klaar. Zij bieden ondersteuning bij projecten, groot of klein. SolarToday heeft het juiste assortiment A-merken van zowel zonnepanelen, omvormers, montagematerialen en opslag. Neem contact op voor de mogelijkheden of kijk op de website www.solartoday.nl.  

Dit artikel is 28 september 2023 geplaatst door: SolarToday