Hopewind lanceerde hopeCloud 4.0 om het toekomstige energiebeheer radicaal te veranderen

28 februari 2024

Hopewind lanceerde hopeCloud 4.0 om het toekomstige energiebeheer radicaal te veranderen

Hopewind kondigde de lancering aan van hopeCloud 4.0, een geavanceerd energiebeheerplatform dat de kracht van cloud computing en big data-technologie benut. Met een reeks onderscheidende kenmerken zal deze nieuwste versie de toekomst van energiebeheer radicaal veranderen.

Een uitgebreide en krachtige digitale platformecologie

Als toonaangevende leverancier van duurzame energieoplossingen biedt Hopewind uitgebreide energieoplossingen die stroomopwekking, stroomverbruik, stroomkwaliteit en energiebeheer omvatten, waarbij cloudplatforms, edge-intelligentiehardware en besturingsplatforms worden gecombineerd tot een krachtige digitale platformecologie, met als doel klanten one-stop energieoplossingen aan te bieden.

Het monitoringsplatform; hopeCloud speelt een cruciale rol in de digitale ecologie en is speciaal ontworpen om ingewikkelde systeeminstellingen en -monitoring te vermijden, waardoor de O&M-efficiëntie wordt verbeterd. hopeCloud 4.0 bezit de volgende opvallende kenmerken:

Probleemloze O&M - SmartDiagnosis en SmartOTA

De nieuwe krachtige SmartDiagnosis-functie binnen de O&M-module zorgt voor een revolutie in foutdetectie in zonne-energiesystemen. Het legt foutgolfopnamen vast op een ongekend nauwkeurig microsecondeniveau, waardoor O&M-medewerkers zelfs de kleinste afwijkingen snel en nauwkeurig kunnen identificeren. SmartDiagnosis maakt ook een moeiteloze vergelijking van prestatiecurven in de loop van de tijd mogelijk, waardoor de identificatie van patronen, afwijkingen en potentiële problemen eenvoudiger wordt. Bovendien maakt de SmartOTA-functie gelijktijdige firmware-upgrades op afstand mogelijk. Met deze functie kan één persoon binnen een dag meer dan 10.000 omvormers upgraden, wat resulteert in een enorme toename van de efficiëntie en aanzienlijke kostenbesparingen.

Snellere gegevensverwerking

Door gebruik te maken van een robuust big data-platform is de laadsnelheid van gegevens aanzienlijk verbeterd, waardoor gebruikers naadloos door verschillende functies kunnen navigeren, gegevens kunnen uitlezen en rapporten kunnen genereren met ongeëvenaarde efficiëntie. Onze standaard responstijd van minder dan 1 seconde, draagt bij aan een soepele en snelle gebruikerservaring.

Nieuwe functies op de mobiele app: gebruiksvriendelijke interface en snel inloggen

Voor mobiele gebruikers presenteert hopeCloud 4.0 een gestroomlijnde en visueel aantrekkelijke gebruikersinterface. Er is een weergaveoptie in de donkere modus geïntroduceerd voor meer visueel comfort, afgestemd op de persoonlijke voorkeur van de gebruiker. Bovendien is er een real-time energiestroomschema in de app geïntegreerd, waardoor eindgebruikers de energiestroom van hun zonne-energiesystemen in live kunnen inzien. De gloednieuwe hopeCloud 4.0 ondersteunt nu ook inloggen met Apple ID, wat de toegankelijkheid verbeterd.

Hogere beveiliging van gebruikersgegevens

Bij hopeCloud geven we prioriteit aan de hoogste normen op het gebied van gegevensbescherming en privacy. HopeCloud 4.0 voldoet aan de Europese AVG-regelgeving en maakt gebruik van de modernste gegevensversleutelingstechnieken om informatie te beveiligen waar het zich ook bevindt. Dit zorgt ervoor dat alleen geautoriseerde personen toegang kunnen krijgen tot persoonsgegevens wat de gegevensbeveiliging versterkt. Bovendien zijn er robuuste maatregelen geïmplementeerd om SQL-injectieaanvallen te voorkomen, waardoor het risico op informatielekken en ongeautoriseerde toegang tot gebruikersgegevens wordt geminimaliseerd.

Vooruitzichten voor een digitale energietoekomst

In de nabije toekomst zal Hopewind zich richten op het realiseren van cloud-edge-integratie, waarbij gebruik wordt gemaakt van big data+AI-technologie om de gebruikers one-stop-diensten op het gebied van digitale energie te bieden. Het bedrijf positioneert zichzelf ook binnen vier jaar als een allesomvattende dienstverlener op het gebied van slimme digitale energie, waardoor een nieuwe richting voor de bedrijfsgroei wordt gecreëerd.

Download hopeCloud 4.0 nu om de indrukwekkende functies ervan te ontdekken en het volledige potentieel van geavanceerd energiebeheer te ervaren.

Ga naar https://en.hopewind.com/ voor meer informatie.

Dit artikel is 28 februari 2024 geplaatst door: Hopewind