NIEUW: Switch2Solar breidt programma uit met soft skills trainingen

13 maart 2023

NIEUW: Switch2Solar breidt programma uit met soft skills trainingen

Switch2Solar, hét opleidingsinstituut voor de solar branche, heeft het programma soft skills trainingen uitgebreid met Praktisch Leidinggeven en Klantgericht Communiceren. Zo geven wij al langer de training Solar-Sales.

De zonne-energiemarkt is stormachtig in beweging. De techniek blijft zich continu ontwikkelen. De vraag naar zonnepanelen heeft in het afgelopen jaar een enorme vlucht genomen. En krapte op de arbeidsmarkt zorgt ervoor dat monteurs sneller moeten doorgroeien. Hoe waarborg je als bedrijf de veiligheid en kwaliteit in de breedste zin des woords?

Goede communicatie is essentieel
Een overvolle planning, lange levertijd van materialen en nieuwe technieken vragen om goede communicatie-skills. Want hoe ga je in alle drukte om met klachten, hoe breng je slecht nieuws, hoe kun je jouw tarieven goed onderbouwen en hoe haal je als leidinggevende alles uit jouw team zonder in te boeten op veiligheid en kwaliteit?

Soft skills trainingen
Met de soft skills trainingen van Switch2Solar; Praktisch Leidinggeven, Klantgericht Communiceren en Solar-Sales zet jouw organisatie een grote stap in een stuk professionalisering.
Switch2Solar biedt iedereen binnen de zonne-energiemarkt een passende opleiding. Met elkaar zorgen we ervoor dat veiligheid en kwaliteit gewaarborgd wordt.
De solar-opleidingen worden klassikaal, online en in-company gegeven. Om in de behoefte van de klant te voorzien bieden we een aantal opleidingen ook in het Engels aan.

Over Switch2Solar
Switch2Solar heeft een eigen opleidingslocatie in Reeuwijk waar praktijk- en theorieopleidingen worden gegeven. Op deze locatie worden ook de examens afgenomen. Verder worden ook andere locaties in Nederland theorieopleidingen aangeboden. Switch2Solar voor up-to-date kennis en praktische vaardigheden.

Voor meer informatie
www.switch2solar.nl
Of neem contact met ons op:
Tel. 076 560 62 60
info@switch2solar.nl

Dit artikel is 13 maart 2023 geplaatst door: Switch2Solar